joi, 28 martie, 2024

4 motive pentru care ofertele cazinourilor includ rotiri gratuite în bonusuri

Distribuie:

Publicat:

Cazinourile vin periodic pe piață cu pachete atrăgătoare pentru clienți și cu bonusuri tentante. Unele pachet sunt mai generoase, altele mai puțin, însă sunt un bun prilej de a testa oferta cazinoului respectiv. Bonusurile pot consta în anumite sume de bani, în pariuri gratuite pentru secțiunea de pariuri sportive sau rotiri la sloturi. Având în vedere tipurile de bonusuri, de cele mai multe ori acestea vor conține elemente precum spinurile gratis ce pot fi jucate doar la anumite sloturi.

Ce sunt de fapt rotirile gratuite?

Rotirile gratuite sunt de fapt rotiri în cadrul unui joc. Uneori acestea pot fi utilizate la un joc anume, alteori pot fi jucate la toate sloturile unui anumit producător.

Jocurile eligibile vor fi specificate în termenii și condițiile bonusului. Tot aici vor fi menționate și jocurile care sunt excluse. Sloturile sunt o categorie foarte populară în cadrul jucătorilor, deci includerea lor în promoții joacă un rol important.

Cele 4 motive ale includerii rotirilor gratuite în promoții

Așa cum am menționat și anterior, rotirile gratuite sunt importante și acționează de cele mai multe ori precum o ancoră, stimulând jucătorii să revendice acel bonus. Cazinourile au mai mult decât un motiv pentru a include rotirile gratuite în promoții.

Promovarea jocurilor de tip slot

Sloturile sunt o categorie de joc vastă care mereu este îmbogățită cu jocuri. Lansarea unui joc nou poate fi marcată prin includerea de rotiri gratuite la acel joc în promoția cazinoului. În felul acesta este promovat jocul în colectivitatea de jucători.

Însă nu doar lansarea unui joc nou este un prilej de oferire a rotirilor gratuite. Prin această măsură pot fi promovate jocurile unui anumit furnizor. Faptul că aceste rotiri pot fi jucate la aceste jocuri determină jucătorul să devină mai curios și să exploateze jocuri noi pentru el.

Cu diverse ocazii anumite jocuri merg promovate. De exemplu, în preajma Crăciunului pot fi incluse în bonus rotiri gratuite la un slot cu tematică de Crăciun. Pachetul poate fi perceput ca fiind mai atrăgător, mai ales că jocul promovează sărbătoarea ce se apropie. Această practică promovează nu doar un simplu joc, ci uneori o stare de spirit parcă îmbunătățită, mai ales dacă acea sărbătoare este preferata ta.

Recompensarea jucătorilor

Rotirile gratuite pot fi oferite jucătorilor sub formă de recompensă. De obicei sunt oferite pentru parcurgerea unui anumit pas, așa cum este verificarea contului. După trimiterea actelor necesare pentru efectuarea verificării KYC, odată ce se va încheia procesul, contul de jucător este creditat cu aceste rotiri.

Alteori, rotirile gratuite sunt acordate ca urmare a folosirii unui cod promoțional. Acesta este format din litere și cifre și trebuie să fie introdus la înregistrare sau în categoria destinată bonusurilor.

O altă formă de recompensare constă în acordarea rotirilor gratuite cu ocazia zilei de naștere. O altă oportunitate poate fi și celebrarea vechimii ca și client pe platforma cazinoului. Prin urmare, se pot primi rotiri gratuite la împlinirea a unui an, chiar până la 5 ani a statutului de client al cazinoului.

Motivarea jucătorilor

Rotirile gratuite pot fi un factor stimulator pentru jucători. Acestea pot îndemna jucătorii să joace mai mult sau să testeze jocuri noi pentru ei. În felul acesta, jucătorii rămân implicați și se bucură de privilegiul de a juca mai mult.

Acordarea de rotiri gratuite este un mod de stimulare a interesului și de scoatere a clienților din banalitate. Întotdeauna lucrurile noi sunt binevenite, mai ales dacă sunt gratuite.

Atragerea de noi clienți

Includerea rotirilor gratuite în pachetele de bun venit este o idee practică care de multe ori are rezultate pozitive. Având în vedere faptul că sloturile sunt o categorie căutată de clienții cazinourile, includerea lor în pachetele de bun venit atrage noi clienți.

Indiferent dacă acei clienți sunt în totalitate novici în jocurile de noroc, fie că le-au încercat deja la alt cazino, rotirile sunt un cadou potrivit de bun venit.

Cum pot fi retrase câștigurile provenite din rotirile gratuite?

Rotirile gratuite au de regulă asociate anumite reguli ce trebuie să fie respectate de jucători. Unele pot impune respectarea unui anumit rulaj, pe când altele pot fi lipsite de asemenea cerințe.

Dacă se cere respectarea unui rulaj, trebuie menționat faptul că trebuie să fie îndeplinit în totalitate pentru a se retrage câștigurile din cont. Neîndeplinirea lor sau îndeplinirea parțială va duce la anularea bonusului și a câștigurilor dobândite din bonus.

Rulaj cere rularea câștigurilor din rotirile gratuite de un anumit număr de ori. Poate avea valori de 1x, 3, 25x, 35x sau chiar de 60x. De fapt, aceste numere indică de câte ori trebuie să fie rulate câștigurile.

Concluzie

Rotirile gratuite sunt o soluție eficientă de a promova sloturile și de a atrage atenția jucătorilor. Incluse în pachetul de bun venit sau oferite mai târziu, rotirile gratuite sunt în centrul atenției de cele mai multe ori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img