vineri, 19 aprilie, 2024

8 lucruri pe care sa le iei cu tine in bagaj de fiecare data cand calatoresti

Distribuie:

Publicat:

Iată doar 8 lucruri ce nu trebuie să-ți lipsească din nici un bagaj.

1. Costum de baie

Chiar dacă în mod normal nu obișnuiești să mergi prea mult la înot, o baie în piscina hotelului te va face să te simți mai bine după o zi grea de muncă, plus că niciodată nu știi exact dacă hotelul la care ești cazată va avea sau nu piscină. Înotul îți aduce tensiunea la normal, îți îmbunătățește starea de spirit și chiar dacă nu poți face foarte multe lungimi, măcar știi că ai făcut sport în ziua respectivă.

2. Două fețe de pernă curate

Indiferent câte stele are hotelul la care ești cazată, unul dintre lucrurile care te ajută să adormi mai repede și să dormi mai bine este mirosul pe care-l știi, pentru că acesta te face să te simți ca acasă. Eventual, poți folosi celelalte fețe de pernă pentru a-ți separa hainele curate de cele murdare.

3. Spray nazal

În timpul călătoriilor poți face foarte multe infecții, dar cel mai bun mod de a-ți păstra sănătatea este să te hidratezi, acest lucru incluzând și hidratarea sinusurilor. Ține cont de faptul că în avion sau autocar ești expusă la tot felul de microbi, apoi ajungi într-un oraș necunsocut sau chiar o țară străină, unde pe lângă obiceiurile de masă și dormit nu ești obișnuită nici cu aerul de acolo, iar un spray cu soluție salină te ajută să respiri cum trebuie.

4. Pedometrul

Nu uita să-ți iei pedometrul și încărcătorul acestuia, ca să știi mereu cât ai mers pe jos. În plus, în funcție de modelul acestuia, poți seta alarme silențioase sau te poți uita la ceas când ești pe drum și trebuie să ajungi la o întâlnire.

5. Cremă cu protecție solară

Pentru a ține la distanță bolile de piele, trebuie să te dai mereu cu cremă care are factor de protecție solară de cel puțin 15, luând în considerare că razele UV trec și prin nori. În plus, un studiu publicat în Journal of Clinical Oncology a subliniat faptul că aplicarea unei creme cu SPF ridicat diminuează riscul de cancer cu 73%.

6. O pereche de adidași

Nemaipunând la socoteală că sunt foarte comozi pentru drum și reprezintă încălțămintea ta de rezervă, îi poți încălța de câte ori ai câteva minute libere pentru a merge la sala de fitness a hoteluluii sau când prinzi un pic mai mult timp și vrei să ieși la o alergare.

7. Benzi elastice sau echipament TRX

Acestea sunt foarte ușoare și ocupă puțin loc în bagaj, dar pot fi folosite oriunde ai o clanță sau un copac, deoarece trebuie doar agățate pur și simplu de ceva stabil. Exercițiile pe care le poți face includ planșa, genuflexiunile, flotările și multe altele. 

8. Sticla de apă, batoane de nutriție și pudra proteică

Este greu să mănânci foarte sănătos când ești tot timpul pe drumuri, iar dacă nu-ți place micul dejun de la hotel nu ai mereu timp să te duci la piață să iei produse proaspete, caz în care un baton sau o cutie de pudră proteică te vor ajuta să mănânci relativ sănătos și să-ți menții silueta. sursa: feminis.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img