Autoturism lovit in plin de un autocamion la Husi – FOTO

0
62

 Eveniment rutier care putea sa aibă urmări foarte grave in aceasta dimineața in municipiul Husi . Accidentul s-a produs la intrarea pe așa numita ” varianta ” a orașului . Totul s-a produs după ce un șofer de autocamion neatent nu a acordat prioritate de trecere in intersecție unui autoturism ușor . Mastodontul a acroșat autoturismul in plin . Doar faptul ca autoturismul era unul solid a făcut ca șoferița sa nu se aleagă decât cu niște zgârieturi dar și cu o sperietura pe care sigur nu o va uita curând .

De menționat ar fi faptul ca înainte de intersecție este montat un semn foarte mare care antentioneaza șoferii ca urmează o intersecție fără prioritate . Ba mai mult, conform poziției autocamionului, șoferul a ratat și intrarea pe ruta ocolitoare . Acesta a fost testat alcoolscopic , iar rezultatul a fost negativ . Municipiul Husi are mai mult ca oricând nevoie de o sosea de centura care sa fie construită inafara orașului .

Zilnic pe aceasta ruta trec sute dacă nu mii de autocamioane . Se pare ca aceasta zona nu reprezintă interes pentru clasa politica de la Bucuresti , iar interesele in aceasta zona sunt zero .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.