Super initiativa la Husi, H.O.F.B au montat banci si mese artizanale intr-o statie de autobuz aglomerata – FOTO

0
265

 O mana de inimosi voluntari din municipiul Husi, au montat in seara zilei de marti, 7 iunie, banci artizanale din lemn cat si 2 masute produse din 3 cauciucuri suprapuse, fixate si vopsite . Statia de autobuz in care au fost montate bancile este una foarte aglomerata . Husenii cu spirit civic au observat acest lucru si au facut ce au crezut de cuviinta si le-a iesit un lucru extrem de frumos si aspectuos.

Nu este primul lucru facut de grupul care se autointituleaza H.O.F.B –> HUSI ORASUL FAPTELOR BUNE – pe raza municipiului, tot ei au curatat si infrumusetat in padurea din Zona Dobrina locul vechi de picnic . Au adunat gunoaie si chiar au curatat raul Husi in diferite zone . Un husean care ne-a observat aseara cand am facut fotografiile si a comentat :

“ Bravo lor, dom’le . Celor care s-au gandit sa faca asa ceva . Cinste lor . O adevarata provocare pentru toti cei care pastoresc acest oras cat si pentru Consiliul Local Husi . Nu cred ca sunt oameni in Husi care sa ii cunoasca pe toti alesii locali . Defapt, ii vedem o data la patru ani ca incearca sa ne demonstreze ca inventează roata pentru un nou scaun . Astia suntem, bre ! Si cu astia defilam” a fost comentariul trecatorului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.