Un barbat ce lucra la o exploatare forestiera din Hoceni, retinut de politistii rutieri huseni , iar mai apoi arestat pentru 30 de zile

0
82

Politistii rutieri huseni au retinut pentru 24 de ore un barbat in varsta de 28 ani, domiciliat in judetul Vrancea, dar desfasoara o munca in cadrul unei exploatatii forestiere in comuna Hoceni, in apropiere de Husi . Dupa o cearta cu concubina sa, individul s-a urcat la volanul unei masini si a plecat in tromba . Femeia s-a dat jos din autoturism si si-a prins mana in portiera , fiind ranita . Acum vranceanul este banuit de mai multe infractiuni printre care sustragerea unui autovehicol, conducerea unui autoturism fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice . La testarea alcoolscopica, rezultatul a fost de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind prezentat in fata judecătorilor, barbatul s-a ales si cu un mandat de arestare preventivă de 30 de zile .

În data de 22 iulie 2022, ora 00.46, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, cu privire la producerea un eveniment rutier, pe un drum public din localitatea Barboși, comuna Hoceni.

 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor, fără a deține permis de conducere, a sustras un autoturism, pe care l-a condus pe drumurile publice.

 

 În localitatea Barboși, acesta ar fi fost implicat într-un eveniment rutier, în urma căruia o femeie de 33 de ani, din județul Vrancea, care ar fi fost vătămată ușor, bărbatul părăsind locul producerii fără încuviințarea organelor de poliție.

 

Ulterior, la momentul depistării,  bărbatul cercetat a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Persoana vătămată a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

 

În aceeași zi, 22 iulie 2022, în baza probatoriului administrat, polițiștii hușeni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore.

 

Ulterior, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, Judecătoria Huși a dispus, față de bărbat, măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.

 

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.