Fratii Gheorghiu de la Husi care au ucis un tanar cu multe lovituri de cutit raman in arestul preventiv – FOTO

0
55

Cei doi frati Gheorghiu de la Husi care au patruns in locuinta unor tineri din municipiu si au injunghiat cu sange rece un tanar care mai apoi a murit la spital, raman in arestul preventiv pentru inca 30 de zile .

“ Admite propunerea Parchetului de pe lângă TribunalulVaslui (ds. U.p. 309/P/2022). În temeiul art.234 al.1, 2, 3 şi urm. Cod procedură penală raportat la art. 202, art.223 alin. 2 Cod procedură penală, prelungeşte durata măsurii arestării preventive dispusă prin Încheierea nr. 55 din 18.09.2022 a Tribunalului Vaslui, în baza căreia au fost emise M.A.P. nr. 31/U şi 32/U la data de 18.09.2022, măsură luată faţă de inculpaţii: GHEORGHIU ALEXANDRU VALENTIN pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată urmată de moartea victimei, prev. de art. 233, art. 234 al. 1 lit. a, d, f, art. 236 Cod penal cu aplicarea art. 41 al. 1 Cod penal, GHEORGHIU MARCEL-CĂTĂLIN, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată urmată de moartea victimei, prev. de art. 233, art. 234 al. 1 lit. a, d, f, art. 236 Cod penal cu aplicarea art. 41 al. 1 Cod penal, pe o durată de 30 zile, de la 18.10.2022 până la data de 16.11.2022, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate rămân în sarcina statului.” Se arata in comunicatul instantei de judecata

 Reamintim faptul ca in seara zilei de 18 septembrie, un barbat in vârsta de 29 de ani, și-a pierdut viața noaptea trecuta in sala de operație a Spitalului Municipal “Dimitrie Castroian” Husi . Conform informatiilor oferite de sotia celui decedat, Valentin, unul din fratii Gheorghiu ar fi patruns in locuinta pe geamul ingust de la baie dupa care i-a aruncat un scaun afara lui Marcel pentru a urca si el pe geam pentru a intra in garsoniera. Femeia, mama a unui copil de 4 ani, si-a alertat sotul ca cineva a patruns in locuinta. Atunci barbatul a dat nas in nas cu cei doi,iar Marcel l-a injunghiat pe Nicusor in zona abdomenului de mai multe ori.

Victima a fost preluat de un echipaj și transportat imediat la unitatea medicala huseana, aflându-se in șoc hemoragic, prezentând multiple plăgi prin înjunghiere in zona abdomenului dar și a membrelor superioare. Fiind in stare critica, acesta a fost direct băgat in sala de operație. Din pacate, efortul medicilor a fost in zadar, aceștia fiind nevoiți sa constate decesul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.