Atentie la neatentie ! Invatatoare acrosata pe trecerea de pietoni din fata Scolii 2 din municipiul Husi – FOTO

0
92

 O invatatoare a fost acrosata pe trecerea de pietoni de pe strada Bulevardul 1 Mai din municipiul Husi, in timp ce traversa strada , de catre un tanar aflat la volanul unui autoturism de tip SUV.

Incidentul s-a produs in apropierea unei scoli si in zona in care autoturismele sunt parcate haotic, ceea ce face traversarea si mai dificila pentru pietoni, in special pentru copii si tineri care frecventeaza aceasta scoala. Din informatiile primite, femeia care se indrepta catre unitatea școlară a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare si a bazinului, fiind transportata la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” pentru investigatii suplimentare. Din informatiile noastre se pare ca cel vinovat de producerea evenimentului este chiar fiul primarului din Husi .

Politia a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, iar soferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Circulatia a fost blocata pentru cateva zeci de minute. Incidentul s-a produs luni, 16 ianuarie, in jurul pranzului. Aceasta situatie arata ca este nevoie de masuri de siguranta suplimentare pentru pietoni in aceasta zona si speram ca autoritatile sa ia in considerare aceasta problema pentru a preveni incidente similare in viitor.

Trist este faptul ca acest eveniment este al doilea de acest gen pe aceasta strada, in urma cu cateva luni, la aproximativ 200 de metri mai la deal, o alta femeie a fost spulberata tot pe trecerea de pietoni de un politist de frontiera care conducea cu viteza si se afla si sub influenta bauturilor alcoolice .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.