BARLAD: A daramat un gard apoi a fugit de la locul faptei

0
65

Politistii au identificat in trafic un barbat, de 34 de ani, din municipiul Barlad care s-a deplasat cu un autoturism sustras pe drumurile publice desi nu poseda permis de conducere si se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Pe numele lui a fost intocmit dosar de cercetare penala.
   
In dupa-amiaza de 6 noiembrie,politistii barladeni au fost sesizati prin apelul de urgenta 112 despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale petrecut pe strada Baltaretului din municipiul Barlad.

Politisti din cadrul Biroului Rutier Barlad s-au deplasat la fata locului si au stabilit ca un conducator auto a distrus un gard metalic de pe strada respectiva si a plecat de la locul evenimentului.

La scurt timp, politisti din cadrul Biroului de Ordine Publica Barlad au identificat persoana implicata in eveniment in timp ce se deplasa cu masina pe strada Dimitrie Cantemir. Persoana a fost identificata ca fiind S. Ioan, de 34 de ani, din municipiul Barlad.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca barbatul, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a sustras un autoturism de la un atelier unde lucreaza ca mecanic auto si s-a deplasat cu acesta pe raza municipiului Barlad. La un moment dat, barbatul a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a intrat in coliziune cu un gard metalic de pe strada Baltaretului. Ulterior, acesta si-a continuat deplasarea pe raza municipiului Barlad.

S. Ioan a fost testat cu aparatul etilotest rezultand o valoare de 0,32 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost condus la spital in vederea recoltarii de mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, insa acesta a refuzat recoltarea.

Pe numele lui S. Ioan a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unu autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, refuz de prelevare de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei si furt in scop de folosinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.