Mesaj de forță al lui Ciolacu: ‘Nu e posibil să ți se ceară 3 sau 4 lei pe kilowatt și tu, antreprenor, să speri că poți produce competitiv! ‘ (video)

0
42

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, la „Topului Naţional al Firmelor Private din România-TOP 2022, că 70% din scumpirile actuale au la bază prețul energiei și că partidul „nu se va opri până nu va obține reglementarea pieței energetice”.

„Una dintre soluțiile urgente pe care cred că orice antreprenor le așteaptă de la noi este reglementarea prețurilor la energie, ideal ar fi pe cel puțin doi ani. Este singura soluție care poate garanta că populația, economia și locurile de muncă vor fi protejate. Vrem să limităm prețul maxim pe care companiile din România îl plătesc pentru factura la curent la un nivel decent și sustenabil. Nu e posibil să ți se ceară 3 sau 4 lei pe kilowatt și tu, antreprenor să speri că poți produce competitiv! Trebuie să ducem prețul maxim din piață undeva de două-trei ori mai jos pentru a proteja economia și a calma inflația.

Că ne place sau nu, prețul energiei este preocuparea majoră a oamenilor. Prețul energiei este factorul esențial care alimentează puternic inflația. 70% din scumpirile actuale au la bază prețul energiei. Nu o spun eu, o spune Banca Națională a României.

Continuarea pe stiriepsurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.