Klaus Iohannis: Creșterea economiei României a fost una peste așteptări

0
43

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis miercuri un mesaj cu ocazia celei de-a 30-a ediții a Topului Național al Firmelor Private din România. Mesajul a fost prezentat de Cosmin Marinescu, Consilier Prezidențial – Departamentul Politici Economice și Sociale.

"Transmit felicitări întreprinzătorilor mici și mijlocii din România, pentru performanțele obținute în cei 30 de ani de activitate, sărbătoriți printr-un eveniment de referință, care face cinste participanților și organizatorilor deopotrivă.

Mediul antreprenorial continuă să-și dovedească reziliența și flexibilitatea în raport cu perioada dificilă pe care o traversăm, rămânând un motor esențial al creșterii economice a României. Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România merită toată aprecierea pentru modul cum a reușit să asigure un echilibru constructiv, atât în organizație, cât și în relația cu autoritățile, în toată această perioadă. Este un moment retrospectiv, adecvat pentru a desprinde concluzii, dar și un moment prospectiv, de asumare a unor noi ambiții și proiecte.

COntinarea pe stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.