Surpriză! Ce se întâmplă cu Mihai Pintilii după ce a câștigat derby-ul cu Rapid! Rămâne antrenor la FCSB ?”Să dea Dumnezeu”!

0
64

Mihai Pintilii a câștigat derby-ul cu Rapid de pe banca lui FCSB, dar locul lui la vicecampioana României ar putea fi luat curând de un fost tehncian dorit de Gigi Becali

Mihai Pintilii (37 ani) le-a adus o mare bucurie fanilor lui FCSB după derby-ul de aseară cu Rapid, câștigat de vicecampioana României, cu scorul de 3-1. Cu toate acestea, interimarul de la cârma echipei lui Gigi Becali, nu pare sigur că va rămâne și, în viitorul apropiat, alături de elevii lui.

Mihai Pintilii, evaziv în declarații după FCSB-Rapid! ”Veți vedea”

Imediat după meci, întrebat dacă ia în calul acum să rămână în această funcție, fostul mijlocaș de glorie al formației bucurește a spus, evaziv, ce se va întâmpla

cu el la FCSB. ”Să dea Dumnezeu să câștig și cu Galați (n.r. meci în Cupa României), și mai departe, apoi veți vedea”, a menționat Pintilii la DigiSport.

Mai mult, Mihai Pintilii a lăsat să se înțeleagă că meritul victoriei nu este al lui, ci al fotbaliștilor săi. ” E doar meritul jucătorilor! Îi felicit, au demonstrat că merită să fie la Steaua. Le-am spus astăzi că trebuie să facă presiune.

Știam că ei nu au viteză foarte mare în linia de fund, Săpunaru și Grigore au o vârstă. I-am cerut lui Șut să fie atent pe mingea a doua. 

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.