Sucul plin de vitamine necesare în această perioadă – Scade tensiunea arterială, e foarte hrănitor pentru organism

0
45

Sucul de mere și sfeclă bogat în vitamina C și antioxidanți, ceea ce îl face un rapel imunitar puternic, mai ales în această perioadă de toamnă.

Ce conține sfecla

Sfecla roșie este un tip de legumă rădăcinoasă. Sfecla roșie are beneficii nutriționale mari și poate fi o sursă foarte bună de vitamine B și magneziu, printre altele.

Sfecla roșie este plină de vitamine și minerale

Sfecla este o sursă bună de acid folic, vitamina C, mangan și zinc. În plus, sfecla este de asemenea, o sursă excelentă de luteină, zeaxantină și vitamina B-12.

Antioxidanţii sunt compuşi care au capacitatea de a preveni daunele celulare cauzate de inflamație și stresul oxidativ. În plus conține complexul de vitamina B și acid folic, vitamina D și vitamina E. Sucul de sfeclă roșie are un nivel ridicat de polifenoli, despre care se crede că are proprietăți antioxidante.

O sursă bogată de antioxidanți, sfecla este plină de vitamine, minerale și aminoacizi. De asemenea, este bogată în mangan, care ajută la recuperarea mușchilor și țesuturilor, și potasiu, care poate ajuta la sănătatea inimii și chiar la oprirea îmbătrânirii.

Continuarea pe exquils.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.