5 sfaturi de depozitare a decoratiunilor de Craciun pentru sezonul acesta

0
62

Cu toții avem acel termen imaginar de 31 decembrie pentru a da jos decorațiunile de sărbători. Dar, din nou, acel termen este imaginar, așa că puteți lăsa decorațiunile de sărbători cât timp doriți.

În cele din urmă, însă, va trebui să dați jos decorațiunile de sărbători. Dar unde le veți depozita? Sigur, le-ați putea arunca într-o pungă, un sac de gunoi sau într-o cutie, iar apoi să aruncați totul în dulap. Asta dacă descurcarea luminilor de Crăciun și agățarea ornamentelor rupte în următorul sezon de sărbători este ideea dvs. de distracție.

Nu este nimic rău în a depozita decorațiuni de Crăciun într-o cutie veche de carton, însă a fi puțin mai organizat poate face ca procesul să fie mai puțin stresant anul viitor.

Scoaterea decorațiunilor de Crăciun în noul an poate fi destul de nesatisfăcătoare în timp ce împachetați la loc sezonul festiv, în comparație cu decorarea propriu-zisă. Cu toate acestea, pentru a ușura situația pentru viitorul dumneavoastră, este important să vă asigurați că totul, de la ornamente la decorațiuni și luminițe, este depozitat pentru a evita daunele și încurcăturile frustrante pentru următorul sezon de Crăciun.

În acest sens, aruncați o privire la modul în care puteți depozita decorațiuni de Crăciun ca un profesionist.

1. Evitați încurcarea luminilor

Dacă doriți să evitați să aveți de-a face cu masele de luminițe de brad înnodate, experții au dezvăluit o modalitate de a învinge încurcăturile: folosiți legături de cablu pentru a le împiedica să se întrepătrundă.
Atunci când împachetați luminile, pur și simplu înfășurați lungimea luminilor în jurul mâinii pentru a crea o buclă. Apoi, fixați-le împreună cu o legătură de cablu sau două și împachetați-le pentru anul viitor. Folosiți legături de cablu etichetate pentru a vă aminti ce fel de lumini se potrivesc în fiecare loc din casă. Acest lucru va face decorarea mult mai ușoară.

2. Împachetați globulețele în pungi reutilizabile

Ridicați mâna dacă aveți mai multe globuri de Crăciun decât știți ce să faceți cu ele. Deși poate fi dificil să le depozitați pe toate în ordine (mai ales dacă nu mai aveți ambalajul lor original), un sfat simplu de depozitare este să le puneți pe toate în pungi reutilizabile etichetate.

Pentru a vă păstra ornamentele și globurile în ordinea culorilor și a stilului, puteți plasa articole similare într-o pungă reutilizabilă pentru sandvișuri sau congelator și apoi le puteți depozita în recipientele lor obișnuite de depozitare mai mari. Acest lucru este mult mai ușor decât să puneți toate articolele într-o singură cutie mare și să scotociți prin ea pentru a găsi decorațiuni de Crăciun de care aveți nevoie atunci anul următor.

3. Folosiți cutii de ouă pentru globuri mai mici

Păstrați toate ornamentele mai mici în siguranță până anul viitor, folosind cutii de ouă goale pentru a le depozita. Pentru ornamentele delicate din sticlă, ați putea adăuga un ghem de vată pentru a proteja orice decorațiune.

O altă opțiune este să depozitați ornamentele într-o cutie de vin pentru a nu se sparge. Un hack de depozitare a ornamentelor de Crăciun pentru decorațiuni de sărbători de diferite ornamente într-o cutie de vin de la un magazin de băuturi alcoolice.

Separatoarele care fac cutiile de vin să fie excelente pentru a transporta sticle de vin și lichior le face, de asemenea, o soluție inteligentă de depozitare pentru ornamente și hârtie de împachetat. Doar asigurați-vă că vă împachetați cu bule ornamentele și alte obiecte fragile pentru o protecție suplimentară.

4. Etichetați totul

Pentru a nu fi nevoiți să scotociți prin toate cutiile de decorațiuni de Crăciun anul viitor, asigurați-vă că etichetați fiecare cutie în parte, astfel încât să puteți găsi cu ușurință totul, de la vârful bradului, la luminițe și până la beteala de Crăciun.

Dacă nu aveți etichete gata făcute, puteți folosi întotdeauna o bandă pe bază de hârtie, cum ar fi banda de vopsit, și scrieți pe ea tot ce aveți nevoie.

5. Folosiți umerașe pentru a depozita coronițele de flori

În loc să îndesați coronițele în cutii de plastic, încercați să le agățați în jurul unui cuier și să le acoperiți cu un sac de praf. Tratați coronițele cu aceeași grijă pe care o acordați rochiei dvs. preferate de petrecere, agățând-o apoi în dulap sau în spatele unei uși. Vă veți mulțumi de Crăciunul viitor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.