Gigantul american Wynn Resorts deschide primul cazinou din Golful Persic la un resort din Ras Al Khaimah

0
41

Gigantul american al cazinourilor Wynn Resorts va deschide un cazinou la un resort pe care îl construieşte în Emiratele Arabe Unite, acesta urmând să fie primul cazinou din regiunea Golfului Persic, a declarat joi directorul general de la Wynn Resorts, Craig Scott, transmite Reuters.

Acest cazinou va fi un moment de cotitură pentru Golful Persic, o regiune care tradiţional a impus norme islamice mai dure decât în alte părţi din Orientul Mijlociu. În prezent, cei care vor să îşi încerce norocul în Orientul Mijlociu trebuie să meargă la cazinourile din Liban sau la unele hoteluri de lux din Egipt.

Perspectiva unui cazinou vine într-un context în care există o competiţie intensă în Golful Persic, unde Emiratele Arabe Unite concurează cu Arabia Saudită pentru a deveni destinaţia favorită într-o regiune care încearcă să facă tranziţia de la petrol, potrivit Agerpres.

În luna ianuarie a acestui an, Ras Al Khaimah (RAK), unul dintre cele şapte emirate care formează EAU, şi Wynn Resorts au anunţat că resortul pe care gigantul american îl construieşte pe o insulă artificială în Ras Al Khaimah va avea licenţa pentru jocuri de noroc, fără a preciza însă despre ce tip de jocuri de noroc este vorba.

Continuarea pe stiirepsurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.