Brânza este un produs popular care este iubit de mulți. Poate fi consumată direct, precum și folosită pentru a pregăti mâncăruri delicioase. Dar consumul său nu trebuie cu siguranță să fie exagerat.
Iată ce se întâmplă cu organismul tău dacă nu mai mănânci brânză sau, cel puțin, o mănânci mai rar
1. Îmbunătățirea tonusului și a texturii pielii
Dacă o persoană începe să mănânce mai puține produse lactate, în special brânză, acest lucru afectează starea pielii sale. Un studiu arată că laptele provoacă producția de sebum, care contribuie la apariția strălucirii uleioase și a erupțiilor cutanate, scrie publicația Eat This, Not That.
2. Balonarea va dispărea
„Dacă aveți probleme digestive și suferiți adesea de balonare, eliminarea sau limitarea brânzei și a produselor lactate vă poate ajuta”, spune nutriționistul Trista Best.
3. Reducerea atacurilor de migrene și durerilor de cap
Adevărul este că brânza este un mare declanșator al durerilor de cap. Acest lucru se datorează cantității mari de tiramină din ea.