Care este starea de sănătate a fiicei lui Mihai Morar, după ce a fost operată în urmă cu două luni: „A fost o problemă foarte gravă”

0
71

Mezina familiei, Roua, a fost operată după un diagnostic crunt. Mihai Morar a trecut prin momente cumplite.

Mihai Morar este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori radio de la noi din țară. Vedeta se bucură de o carieră de succes, dar și de o familie minunată.

Moderatorul și soția sa, Gabriela, formează una dintre cele mai solide și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Din rodul iubirii lor au rezultat 3 fete superbe, gemenele Cezara și Maria și mezina Roua.

Din nefericire, Mihai Morar a trecut prin momente dificile atunci când fiica lui cea mică a primit un diagnostic crunt. Fetița a fost operată de urgență, întrucât suferea de pneumonie cu pleurezie, cu acumulare de lichid la plămâni.

După 2 luni de la intervenție, prezentatorul radio și-a deschis inima și a reușit să vorbească despre cea mai grea încercare a vieții lui, dar și care este starea de sănătate a fetiței.

Familia lui Mihai Morar a trecut prin momente cumplite la aflarea diagnosticului mezinei

Sfârșitul anului 2022 a venit cu o încercare grea pentru Mihai Morar și familia sa.

Fiica sa cea mică, Roua, a fost diagnosticată cu pneumonie severă și a trebuit să fie supusă unei intervenții chirugicale urgente. 

Continaurea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.