Cristina Joia, noua membra a echipei ”Visuri la cheie” a adoptat un copil! ”Plangeam in fata televizorului…”

0
81

Cristina Joia, noul designer care s-a alaturat echipei ”Visuri la cheie” are in spate o poveste de viata emotionanta. Ea a recunoscut ca a adoptat un copil care i-a schimbat viata complet.  

Cristina Joia a locuit timp de 14 ani in Los Angeles, timp in care a lucrat pentru o galerie de arta unde a si expus.

Noul designer al emisiunii ”Visuri la cheie” a primit entuziasmata vestea ca se va alatura noii echipe.  ”Am fost foarte fericita, eu urmaream emisiunea, plangeam in fata televizorului pe la jumatate…”, a recunoscut Cristina in timpul unui interviu acordat pentru emisiunea ”La Maruta”.

Viata ei de familie este una foarte implinita si a recunoscut ca asta s-a intamplat dupa ce a doptat un copil. Insai si experienta pe care o are cu noua emisiune spune ea ca o face sa vada viata altfel.

”Imi doresc sa am tot felul de exepriente revelatoare. Povestea acelor familii te schimba si pe tine. Ajungi cu tot felul de panici, dar cand vezi ca acele familii trec peste greutati mult mai mari decat ale tale devii inspirat … ”, a mai spus designerul.

Familia care a emotionat-o cel mai mult pana acum pe Cristina Joia a fost din Ploiesti, acolo unde trei fetite au luat-o in brate si nu i-au mai dat drumul dupa ce le-a aranjat casa exact cum visau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.