Tudorel Filimon si-a facut abonament la RATB, dupa ce a ramas si fara masina

0
77

Tudorel Filimon, interpretul lui Nea Popa din ”La Bloc”, serial difuzat si acum, in reluare, de PRO Cinema, munceste pana la epuizare, de cativa ani, pentru a scapa de problemele financiare. Din pacate, s-a vazut sa renunte si la masina, asa ca, fie ploaie, fie ninsoare, el asteapta cumintel in statia de autobuz.

La 65 de ani, Tudorel Filimon a luat-o de la zero, dupa ce, in urma unui imprumut, in valoare de 30.000 de euro,  s-a trezit fara vila din zona bucuresteana Andronache, dar si fara un teren de 7.800 de mp, in valoare de 8.000 de euro, de la Moara Vlasiei, scoase la licitatie, in urma cu trei ani, de societatea de executori: “Eu m-am imprumutat de la o banca, iar camatarii au preluat. Am 40 de ani de cariera, de acum incepe viata, nu-i asa? Am renuntat de curand si la tigari, poate o sa incep si o dieta. De multe ori mi-au trecut banii printre maini, nu am strans niciodata banii”, a declarat el, recent, la Antena Stars.

Dar nici de masina, luata in leasing, nu a avut parte, asa ca, de trei ani, de cand a redevenit pieton, celebrul actor circula cu mijloacele de transport in comun. Fotoreporterii Click! l-au surprins, zilele trecute, in statia Piata Romana, in asteptarea autobuzului.

Apropiatii lui ne-au spus ca Nea Popa din ”La bloc” sustine spectacole in toata tara, fiind distribuit in mai multe piese: ”S-a mai resemnat cu situatia,  accepta orice rol, din pacate, in urma cu doi ani, s-a retras din trupa «Voua» caci nu mai avea timp sa plece si cu membrii formatiei umoristice in turneu, prin tara. Are o mare putere de munca, are mai multe contracte decat in anii tineretii. Joaca in «Avarul», dar are contracte si cu Teatrul Dramaturgilor, si cu Teatrul «Excelsior», cred ca are vreo sapte piese in care apare”. 

Pe simpaticul artist l-ati vazut, in urma cu trei ani, si in emisiunea ”Ferma Vedetelor” (PRO TV), unde se lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro, bani care l-ar fi ajutat sa scape de datorii. Lui Tudorel ii este dor de serialul ”La bloc”, care i-a adus celebritatea: “Imi pare bine ca publicul telespectator mai priveste in reluare serialul”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.