Preparati aceasta reteta inainte ca ea sa fie stearsa de catre farmacisti! Doar 4 linguri din acest amestec si puteti spune adio pentru totdeauna hipertensiunii arteriale si arterelor infundate!

0
63

In cazul in care suferiti des de infectii, raceli sau aveti probleme cardiace si vreti sa faceti ceva pentru a va imbunatati starea de sanatate, trebuie sa incercati acest amestec, format din trei ingrediente puternice.

Acest preparat va va rezolva problemele de sanatate, intr-un mod foarte eficient si rapid.

Trebuie sa stiti, ca atunci cand combinati aceste trei ingrediente, ele vor fi mult mai eficiente decat daca le-ati utiliza in mod individual.

Reteta ce urmeaza, este o reteta veche din Germania, care are darul de a ameliora considerabil starea generala de sanatate.

Pentru a o prepara, aveti nevoie de doar trei ingrediente: usturoi, lamaie si ghimbir.

Iata dozajul ingredientelor:

2 litri de apa filtrata

4 lamai necuratate
4 catei de usturoi
o bucata de radacina de ghimbir de aproximativ 4 cm

Spalati bine lamaile si taiati-le in bucati marunte. Curatati usturoiul si radacina de ghimbir. Puneti toate ingredientele in blender si amestecati bine pana cand obtineti un amestec omogen. Puneti amestecul intr-o tigaie si lasati la foc mic, in timp ce adaugati putin cate putin apa, amestecand continuu, pana incepe sa fiarba. Luati tigaia de pe foc si lasati sa se raceasca. Strecurati amestecul si pastrati-l in recipiente de sticla, la frigider.

Mod de administrare:

Consumati bautura zilnic, pe stomacul gol, cu doua ore inainte de mancare.

Daca aveti retineri legate de mirosul de usturoi, nu trebuie sa va ingrijorati, deoarece lamaia si ghimbirul, combinate, neutralizeaza mirosul puternic al acestuia.

Nu uitati sa scuturati bine amestecul inainte de a-l consuma, deoarece radacina de ghimbir ramane probabil, pe fundul recipientului.

Savurati acest amestec puternic si benefic pentru sanatate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.