Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Gemeni. O luna plina de probleme in dragoste

0
46

Horoscop Noiembrie 2018 Zodia Gemeni. Incepand cu luna noiembrie, cei din zodia Gemeni vor traversa o lunga perioada cu probleme pe plan sentimental. Depinde doar de ei daca vor folosi dificultatile intalnite in mod constructic, sau vor lasa totul sa se prabuseasca. Horoscop lunar Gemeni.

iembrie 2018 marcheaza intrarea intr-o perioada fasta din punct de vedere relational, chiar daca la un moment dat lucrurile par complicate sau apar certuri. Se creeaza oportunitati pentru impacari si pentru a reaprinde pasiunea in cuplu sau, daca esti singur(a), pentru a starni interesul unei persoane care te atrage.

Gemeni care se afla intr-o relatie au sanse sa depaseasca, cu putin efort, o perioada de plictiseala sau neintelegeru in cuplu. Daca stiu sa gestioneze situatiile vor avea dor de castigat.

La jumatatea lui noiembrie 2018 Venus, guvernatoarea iubirii Gemenilor, iese din retrogradare chiar in casa iubirii, a aventurilor sentimentale si a flirturilor. Pana atunci, unii Gemeni pot avea dubii in ceea ce priveste o relatie pe care nu stiu daca sa o considere de prietenie sau de iubire. Dupa aceasta data, Gemenii care sunt in cautare de distractie si de amor au sanse mai mari sa gaseasca un partener potrivit.

Horoscop bani noiembrie Zodia Gemeni
In plan financiar iti pot fi sanctionate derapajele si eventualele invarteli, mai ales daca implica si banii altora. Se recomanda prudenta in ceea ce priveste cheltuielile pe credit si ai face bine sa economisesti, sa iti platesti datoriile si nu sa faci altele noi. Sunt de evitat speculatiile financiare, tranzactiile imobiliare, procesele pentru partaj, iesirile din indiviziune etc. 

Este o perioada buna pentru negocieri pentru semnarea unor contracte, pentru asocieri si pentru activitatile de consultanta. 

Horoscop sanatate noiembrie Zodia Gemeni
Ai o stare de nervozitate crescuta care iti va afecta sanatatea. Sunt de evitat activitatile suprasolicitante combina cu mancaruri grele in cantitati mari. 

Ai nevoie de mai mult echilibru mental si fizic, ca sa poti lua cele mai bune decizii pentru tine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.