Breaking news! Decizie de ultima ora! Criminala de la metrou a primit o condamnare RECORD

0
58

In urma cu putin timp, magistratii au dictat sentinta pentru criminala de la metrou. Judecatorii au decis sa o condamne pe femeie la detentie pe viata. Procurorii au cerut, la ultimul termen de judecata in procesul crimei de la metrou, inchisoare pe viata pentru Magdalena Serban, femeia acuzata ca a ucis o tanara aruncand-o in fata metroului. Serban a spus ca regreta ce a facut si ca vrea factura daca va plati daune morale, ea fiind gestionar.

„Noi apreciem ca a actionat cu intentie, a prevazut urmarile. Va solicitam sa aveti in vedere criteriile generale. A savarsit actiunile contra vietii intr-o modalitate extrem de grava din care rezulta ferocitatea si cruzimea inculpatei. Pe latura penala, noi solicitam pedeapsa in detentie de 10 ani pentru tentativa de omor. Pentru omor, solicitam condamnare detentine pe viata si pedepse accesorii”, a spus procurorul in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti.

La randul sau, in ultimul cuvant din proces, Magdalena Serban a spus in fata instantei ca si pentru ea a fost o trauma tragedia de la metrou si ca inca este socata.

„Regret faptele comise si luati in calcul boala de care sufar. Am fost la ospiciu si in Spania. As vrea ca tot ce platesc sa fie cu factura (referitor la daune morale cerute, n.r.), pentru ca eu sunt gestionara. Si acum sunt socata de ce s-a intamplat. Si sufar foarte mult, si pentru mine este o trauma”, a spus Magdalena Serban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.