Cunoscut astrolog, despre ziua de 26 octombrie. Ce se intampla cu zodiile

0
57

„Ziua de 26 octombrie este guvernata de planeta Venus, predispozitia catre emotiile si forma de manifestare negativa este in crestere”, sustine Ioan Burculet pe blogul personal.

„Aici conteaza foarte mult ca pe intreg parcursul zilei de astazi sa ne modelam personalitatea si sa ne autosugestionam pozitiv pentru a remedia pornirile din interiorul nostru. O parte dintre nativii celor 12 semne zodiacale vor oscila pe intreg parcursul zilei si cealalta jumatate vor sti cum sa isi gestioneze pornirile de moment! Vibratiile zilei aduc din punct de vedere astrologic acele configuratii pe care va trebui sa le recalibram din toate punctele de vedere in tot arealul actiunilor de peste zi”, a scris Ioan Burculet pe Constelatia Destinului.

„In sectorul profesional pot avea loc accidentari de munca daca nu vom deveni atenti in actiunile de peste zi. Implicit raporturile si relatiile cu superiorii pot genera controverse, insa aici pierderea de popularitate va fi cu, concursul anumitor persoane, colegi de serviciu si implicatii in acest sector de activitate care definesc sedintele si intrunirile. O mai buna canalizare a energiei emotionale pot aduce reconfigurari si succesul mult asteptat insa eforturile vor fi peste puterile noastre, pentru ca intr-un final vom observa ca se merita!”, conform astrologului.

Controverse

In ceea ce priveste relatia de cuplu, aceasta „poate avea de suferit si va trebui sa inlaturam tot ceea ce este negativ din comunicarea si comportamentul nostru. Implicatiile din partea celorlalti mebri ai familiei pot genera controverse”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.