marți, 30 aprilie, 2024

Samsung Galaxy S10: cum ar putea arata viitorul flagship al companiei

Distribuie:

Publicat:

Samsung Galaxy S10 se indreapta catre lansarea de la inceputul lui 2019, iar pana atunci, putem sa speculam despre cum va arata viitorul telefon.

Aproape ca s-a terminat cu 2018 si lansarea duoului S9 pare deja destul de indepartata. Poate mai vie e amintirea lui Note 9, care a vazut lumina zilei in prima parte a lui august, insa inca de atunci priveam catre viitorul Galaxy S10.

Editia aniversara, care va debuta in doar cateva luni, promite telefoane pe cinste, iar asta nu face decat sa alimenteze teoriile despre cum va fi smartphone-ul pe care urmeaza sa-l vedem. E destul de logic faptul ca Samsung va incerca sa ofere un ecran cu o suprafata mai mare decat pana acum.

Teorii actuale vorbesc si despre o pozitionare inedita a camerei foto secundare; aceasta ar urma sa fie plasata in partea de sus a ecranului, pe centru, intr-un decupaj creat special doar pentru aceasta. Astfel, dispare nevoia unei crestaturi pentru ecran, solutie de care Samsung a tot facut misto si pe care, probabil, nu o va adopta.

Telefonul cu un astfel de ecran arata destul de bine, deoarece se desfasoara cam pe toata suprafata smartphone-ului. Nu chiar la fel de bine arata camera amplasata acolo, care totusi iti rapeste din ecran.

Pe de alta parte, un astfel de design ar putea fi creat si cu ajutorul unor camere foto ascunse sub ecran. Exista zvonuri conform carora producatorul lucreaza la integrarea camerei si a senzorilor sub ecran, urmand ca acestia sa-si faca treaba cu promptitudine atunci cand este nevoie de ei.

Inca nu avem o idee clara despre modul in care va aborda Samsung problema camerei foto frontale, insa nici nu mai avem foarte mult de asteptat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img