Mircea Badea, reactie incredibila dupa ce Rares Bogdan a fost suspendat de la Realitatea TV! Ce a spus despre Oreste la miezul noptii

0
72

Mircea Badea a facut o declaratie surprinzatoare in legatura cu situatia in care se afla realizatorul Rares Bogdan, care a fost suspendat de la Realitatea TV printr-un SMS, dar si in legatura cu Oreste, cel care i-a fost prieten multi ani. Fanii, dar mai ales criticii prezentatorului de la Antena 3 au ramas muti de uimire cand au auzit comentariile acestuia.

Mircea Badea, reactie incredibila dupa ce Rares Bogdan a fost suspendat de la Realitatea TV

Desi ne-a obisnuit cu declaratii transante pe orice subiect, Mircea Badea a adoptat o atitudine total neasteptata cand a fost intrebat de numerosi oameni ce parere are despre suspendarea lui Rares Bogdan de la Realitatea TV, dar si despre cazul lui Oreste. In cadrul emisiunii pamflet pe care o modereaza la Antena 3, el a subliniat ca nu mai suporta intrebarea si a marturisit ca, deocamdata, este mai inteligent sa nu spuna niciun cuvant in legatura cu aceasta situatie delicata in care se afla Rares Bogdan si Oreste.

“Ma tot intreaba cetatenii daca nu fac totusi nicio referire. Bun. Nu mai pot cu intrebarea. Deocamdata, nu, asta este si singura data. Nu ma mai intrebati! Dar de ce nu? Pentru ca asa e inteligent. Deocamdata, nu, inteligent este ca, deocamdata, sa nu zic absolut nimic”, a declarat Mircea Badea in cadrul emisiunii “In gura presei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.