Anul se apropie de sfarsit. Deci, intr-o oarecare masura, am decis sa rezumam, adica sa combinam in acest articol acele idei interesante pentru a decora o salata.
Fiecare gospodina incearca sa pregateasca salate delicioase si originale pentru o zi de sarbatoare. Ornate frumos ii vor face pe oaspeti sa se bucure nu numai de un gust uimitor, ci si de un deliciu frumos decorat.
Salata de boeuf, una dintre cele mai putin calorice preparate, este nelipsita de pe masa romanilor de sarbatori, gospodinele folosind mai multe retete pentru a prepara salata de boeuf.
Numele de salata de boeuf provine din limba franceza, cuvantul „boeuf” inseamnand „vita”. Romanii au insa mai multe retete pentru a prepara salata de boeuf, cu vita, cu pui sau chiar si fara carne.
Salata de boeuf se poate prepara cu maioneza cu ou sau fara maioneza, cu diferite combinatii de carne si legume. Salata boeuf poate fi servita ca aperitiv sau ca si garnitura pentru fripturi. Foarte important la reteta de salata de boeuf este ca maioneza, daca o folositi, sa lege ingredientele, nu sa le acopere.
Modul in care salata este servita si decorata, poate deveni deja un ornament pentru masa festiva.
Cred ca acum, in ajunul sarbatorilor, acest articol va fi deosebit de relevant pentru gospodine.
Va oferim o selectie de salate frumos ornate pentru masa de Craciun sau Revelion. O astfel de frumusete nu va fi ignorata de musafiri.
Multe familii isi pastreaza traditia ca de sarbatori sa se aseze la masa cu totii. Este ceva normal sa inviti nu numai rudele, ci si prietenii apropiati.
Spiritul sarbatorilor si mirosul de mancare gatita in casa fac o atmosfera de poveste. Oricat de mari am crescut inca mai simtim mirosul de cozonac facut de bunica si ne gandim cu nostalgie la copilarie.
Va dorim multa sanatate si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi sufletului vostru!