Randi a criticat dur persoanele care isi fac operatii estetice! „Sunt femei care s-au deformat”

0
57

Randi este unul dintre barbatii din showbiz care apreciaza naturaletea unei femei. Satul sa vada din ce in ce mai multe domnisoare care apeleaza la interventiile chirurgicale, artistul a venit in platoul emisiunii "Rai Da Buni" pentru a atrage atentia asupra a ce inseamna de fapt frumusetea.

In ultima perioada, tot mai multi barbati din showbiz-ul autohton au inceput sa critice operatiile estetice facute in exces. Randi a facut cateva declaratii uimitoare privind felul in care femeile frumoase apeleaza la tot felul de interventii care le uratesc si a atras atentia asupra fenomenului care include "influencerii".

"E imposibil sa nu vezi in societatea de azi cat de gresit s-a dus dorinta de perfectiune fizica (…) Nasul acela mic si perfect la un moment dat o sa aiba riduri si o sa vrei alt nas, alti pometi, alte buze, dar pana cand? Sunt femei care s-au deformat, pur si simplu. Nu le mai recunosti. E un trend mondial. E usor sa cumperi frumusetea in ziua de azi. Au aparut meserii noi. Poti sa fii influencer. Nu stie nimeni ce inseamna cu exact influencer (…) Asa facem doar niste frustrari. Lenea e mare. Totul sa se intample repede. Sa urmaresti perfectiunea fizica e gresit la un moment dat, o sa te prinda. Frumusetea adevarata se reflecta din interior spre exterior", a spus artistul.

Pentru Randi, o femeie frumoasa trebuie inainte de toate, sa fie cu capul pe umeri si cu cunostintele la purtator. Daca este si o fire naturala, lucrurile se indreapta spre bine!"Daca nu deschizi gura si-ti iubeste lumea mintea, degeaba iti iubeste nasul", a continuat Randi in platoul emisiunii "Rai Da Buni".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.