marți, 30 aprilie, 2024

Sfarsit de an cu ghinion pentru trei zodii! Acestea vor fi urmarite de ghinion

Distribuie:

Publicat:

Ultima luna din 2018 aduce ghinion pentru unele zodii care, insa, vor reusi sa-si gaseasca fericirea in anul care vine. Iata ce spune horoscopul pentru semnul tau zodiacal, dar si care sunt cele trei zodii urmarite de ghinion in luna decembrie!

Berbec

Sperante si ambitii: veti tine cont de sfaturi si recomandari ale unui cunoscator, insa veti cauta calea si variantele care va apropie de tintele voastre. Rezolvari ce tin de bani: vi se face o plata, vi se aproba un buget sau apar sume ce permit continuarea in bune conditii a unui proiect.

Taur

Dati un telefon, intrati intr-o audienta, solicitati o intrevedere cu un partener de afaceri: este timpul sa faceti niste pasi pentru a depasi un impas sau pentru a clarifica o situatie. Pentru cei mai tineri: interes pentru studii in strainatate, pentru posibilitati de crestere profesionala.

Gemeni

Apar chestiuni importante sau urgente ce necesita o stransa legatura telefonica cu colegi, clienti sau cu oameni aflati in alta localitate, daca nu aveti cum sa ajungeti voi acolo in timp util. Un sfarsit de an destul de incarcat pentru voi, cu un crescendo chiar in a doua parte a lunii.

Rac

Plati curente, scapati de niste griji ca nu va place sa va stiti cu restante. Se va gasi timp de calitate de petrecut alaturi de omul iubit, caci se pare ca aveti fiecare destul de povestit. Si poate faceti acum o lista de cadouri si eventual un buget.

Leu

Intalniri placute: radeti pe saturate sau aveti ocazia sa strangeti niste relatii in perspectiva unor colaborari ulterioare. Zile frumoase in cuplu pentru cei aflati in primele stadii ale unei relatii, posibila cerere in casatorie pentru cei care sunt convinsi ca se cunosc indeajuns.

Fecioara

Cate putin din toate: una peste alta, faceti pasi importanti spre amenajarea casei asa cum va doriti pentru sarbatori sau pentru o lunga perioada de acum inainte. Si va urma o perioada in care veti avea mai mult timp pentru ai vostri, sa primiti oaspeti ori sa faceti vizite parintilor.

Balanta

Ar fi a voastra ideea sa iesiti cu cei dragi ori cu colegi la o tratatie, sa va mai descretiti fruntile. Iar mintea merge chiar si in aceste conditii: apar tot felul de idei referitoare la continuarea unui proiect sau poate ca ar fi si un subiect sensibil pe care trebuie sa il abordati cu copilul vostru.

Scorpion

Va creste inima vazand in jurul vostru lucruri de bun gust aranjate frumos: posibil sa mai faceti o tura consistenta de cumparaturi pentru casa, pentru ai vostri. Sau chiar practicarea unor sporturi de iarna necesita pe langa echipament si accesorii de efect.

Sagetator

Discutii aparent banale va pot conduce spre concluzii interesante sau spre alegeri importante, caci si voi ati reflectat destul in ultimul timp asupra unor schimbari in viata voastra. Sunteti un pol de atractie in grupul vostru prin felul in care povestiti sau prin ideile expuse.

Capricorn

Va prinde bine timpul petrecut cu cineva apropiat: pe langa sustinerea dorita este posibil sa aflati si despre variante de rezolvare a unei probleme presante. Se anunta data la care urmeaza sa vi se faca o plata; cu gandul la acei bani veti face de pe acum cheltuieli, aprovizonare.

Varsator

Totul pare sa va mearga din plin astazi: sunteti in locul potrivit la momentul potrivit. In plus, apar si acele telefoane sau raspunsuri pe care le asteptati. Bucurie si emotii pentru o invitatie de revelion: o fi chiar partenerul la care nu indrazneati sa va ganditi.

Pesti

Pregatire sufleteasca, dar si a argumentelor sau a actelor, pentru o intalnire cu un sef, o comisie sau cu un potential client. Revenire imbucuratoare a tonusului, a increderii in voi insiva; veti sti si de ce anume lucruri trebuie sa va feriti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img