Craciun – 25 decembrie. Cele mai frumoase urari pentru familie si prieteni

0
65

Iti lipseste inspiratia pentru urarile de Craciun? Noi iti propunem unele diintre cele mai frumoase ganduri pe care le poti transmite persoanelor langa care nu te afli.

Mesaje de Craciun – cele mai frumoase urari 

”Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!”

„Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!”

„Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!”

„Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.”

„Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!”

„In aceasta noapte uita gandurile negre. Ai multe alte nopti in care sa te ocupi de ele. Linisteste-ti sufletul si trimite cate un gand frumos catre fiecare dintre cei dragi si o sa te simti impacat.”

„Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!”

„Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.”

„Din lumina Sarbatoririi Nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!”

„Craciun plin de bucurii, caldura si imaginatie”.

„Un batranel cu chipul drag v-a calcat al casei prag. Sa nu jigniti , e Mos Craciun si va aduce un an mai bun. Craciun Fericit, dragi prieteni!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.