Performanta spectaculoasa pentru o eleva din Iasi. A obtinut medalia de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie 2019 – FOTO

0
51

Olimpiada Internationala de Chimie 2019 care s-a desfasurat in Rusia s-a terminat cu “un scor” de top pentru elevii romani. Olimpicii la Chimie din Romania au obtinut trei medalii de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada D.I. Mendeleev, a anuntat profesorul coordonator al lotului roman, Daniela Bogdan. La competitia desfasurata in Sankt-Petersburg au luat parte 152 de elevi din 28 de tari.

Olimpiada Internationala de Chimie Mendeleev 2019 s-a desfasurat in perioada 21 – 27 aprilie 2019 in Sankt-Petersburg, Rusia. Olimpiada s-a aflat la a 53-a editie si a reunit 152 de elevi din 28 de tari. Trei dintre cei sase olimpici la chimie provin de la Liceul International de Informatica din Bucuresti si cate unul de la Colegiul National „Gheorghe Sincai” Baia Mare, Colegiul National „Moise Nicoara” din Arad si Colegiul National Iasi. Sandra Saade, eleva la Colegiul National Iasi a obtinut medalia de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.