Drama acestui tanar va emotiona o intreaga tara. Dupa ce a trecut prin atatea, inca mai are puterea de a merge inainte. Desi este bolnav, vrea sa-si castige rostul in viata

0
53

• Un tanar din Iasi este purtator de hepatita, iar din aceasta cauza nimeni nu il angajeaza • Desi a terminat studii superioare, barbatul a ajuns sa lucreze in calitate de casier intr-un centru comercial • A fost infectat cu hepatita in centrul de plasament in care acesta a locuit, unde barbatii au profitat de el • In acest moment, barbatul se descurca de unul singur, dar economiile nu-i vor mai ajunge mult timp • Isi doreste sa munceasca si sa-si faca un rost in viata, indiferent de domeniu • A avut o viata grea, dar isi doreste sa uite de trecut si sa o ia de la capat

 

Drama lui Ilie Constantin Creanga a inceput în anul 1991, când a fost abandonat de catre familia lui si a fost introdus într-un centru de plasament, unde viata nu i-a fost atât de usoara. O fire bolnavicioasa din nastere, acesta a avut multe probleme de întâmpinat, dar nu a reusit sa le rezove nici pâna în ziua de astazi.

Rapus de diferite boli care l-au îngenunchiat, Ilie nu a putut niciodata sa aiba parte de un parcurs al vietii normal. Ceea ce îsi doreste cel mai mult este sa poata munci. Si, desi ar putea alege un loc de munca, acesta se multumeste cu orice, din cauza faptului ca nimeni nu-l accepta în câmpul muncii cu toate bolile pe care le are.

Reporterii BZI au luat legatura cu barbatul în vârsta de 28 de ani, iar el le-a povestit greutatile prin care a trecut si toate dorintele pe care le are.

Continuarea pe bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.