Prognoza meteo pentru joi, 6 iunie: Ploi, descarcari electrice si grindina in Romania

0
54

Prognoza meteo pentru joi anunta vreme instabila, ploi insotite de descarcari electrice si grindina. Maximele termice sunt in crestere. Afla cum va fi vremea in Bucuresti. Vremea 6 iunie 2019.

Meteo 6 iunie 2019. Joi in prima parte a zilei vor mai cadea averse de ploaie insotite de descarcari electrice si izolat de grindina de dimensiuni mici in Oltenia si Carpatii Meridionali, iar dupa orele pranzului si in jumatatea nordica a tarii. Potrivit prognozei, cantitatile de apa care se vor acumula vor fi in general nesemnificative, doar la munte si in nordul Olteniei izolat urmand sa se stranga pana la 15-20 de mm. Vantul va sufla slab in cea mai mare parte a tarii, cel mult slab pana la moderat in nordul Moldovei. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 22-27 de grade Celsius in Transilvania si Maramures si 25-30 de grade in Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu cele mai ridicate valori asteptate in Baragan si in Moldova.

Vremea in Bucuresti 5 iunie 2019. ANM anunta ca cerul va fi variabil(50% sanse de precipitatii), cu unele innorari mai ales spre seara, cand vor fi conditii pentru ploi de scurta durata(sub 1L/m²), descarcari electrice si intensificari ale vantului de pana la 6 km/h. Temperatura maxima va fi de 27-28 de grade, iar cea minima de 14-16 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.