Reteta delicioasa de vara, fara foc. Ardei umpluti cu branza si marar

0
124

Dieta ta din zilele calduroase este alcatuita din multe legume si fructi, produse lactate si verdeturi? Iti recomandam sa incerci o reteta foarte simplu de facut, ce contine vitaminele de care organismul tau are nevoie in anotimpul cald, ardei umpluti cu branza si marar. O poti prepara ca gustare sau ca fel principal, la pranz, pentru ca este satioasa si extrem de gustoasa.

In plus, nu necesita coacere, ceea ce te scapa de temperaturile ridicate din bucatarie, in cazul in care era nevoie sa aprinzi aragazul sau cuptorul. Ai nevoie de ardei capia, mai multe tipuri de banza, unt doar daca doresti sa pui, condimente si legatura de marar care va da gustul deosebit al preparatului. Iti prezentam, mai jos, reteta completa si modul de preparare.

Ingrediente pentru ardei umpluti cu banza si marar:

Ardei capia rosii

300 g telemea

200 g branza de vaci

100 g crema branza

50 g unt (optional)

1 sau 2 legaturi de marar

Sare, piper, condimente

Mod de preparare:

Impartei ardeii in doua, spala-i si curata-i la mijloc. Rade telemeaua pe o razatoare si adauga branza de vaci, crema de branza si untul, daca este cazul. Toaca marunt mararul si pune-l peste mixul de branzeturi, alaturi de sare si piper. Amesteca pana cand pasta devine omogena. Poti adauga si oregano, dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu bucatile de ardei capia rosu si se tin la rece timp de 40 de minute.