marți, 30 aprilie, 2024

Cititi si va cruciti! Plagiat grosolan in Consiliul Local! Un liberal a comis o gafa monumentala. Acestia sunt oamenii lui Marius Bodea!

Distribuie:

Publicat:

 Detalii socante despre activitatea unui ales local din Iasi • Unul dintre demnitarii locali care refuza sa voteze proiectele urbanistice din oras si care s-a impotrivit la majoritatea investitiilor primariei a ajuns sa-si asume obiectivele initiate de municipalitate • Liberalul Etienne Ignat a fost prins cu un raport plagiat din activitatea conducerii primariei  

Uluitor! Un ales local al Iasului a ajuns sa-si asume meritele pentru proiectele municipiului initiate tocmai de executivul autoritatii locale. Pentru ca in ultimii trei ani s-a numarat printre consilierii care au votat impotriva marilor proiecte ale Iasului si a investitiilor urbanistice din urbea moldava, activitatea acestuia tinde spre zero. Liberalul Etienne Ignat, unul din angajatii cabinetului parlamentar al deputatului Marius Bodea, si-a intocmit raportul de activitate in calitate de consilier local, pe proiectele initiate de Executivul din Palatul Roznovanu. Ignat si-a asumat majoritatea proiectelor initiate de Primarie si a trecut mai multe obiective care nu au fost implementate pentru ca nu erau conforme. Cu toate acestea, liberalul din Consiliul Local a ajuns sa-si asume si meritele colegilor de partid, nu doar pe cele ale conducerii din Palatul Roznovanu. De la un parc in zona de agrement din C.A. Rosetti, pana la parcari initiate inaintea mandatului sau de consilier, Etienne Ignat nu s-a sfiit sa fure din activitatea municipalitatii si sa-i prosteasca pe ieseni.

De exemplu, Ignat si-a asumat proiectul unui parc din zona C.A. Rosetti ca fiind initiat de el si preluat de Primarie. Obiectivul era insa derulat de ceva vreme de autoritatea locala pentru a putea fi depus pe fonduri europene. Si asta nu a fost tot.

"Nu stiu din ce punct de vedere priveste el lucrurile. Parcul din zona C.A. Rosetti e proiectul nostru, al municipiului, pe care il construim pe o fosta suprafata de teren care a fost data catre Scoala «Waldorf». Nu poate fi al lui pentru ca la data la care ne-am apucat noi de proiect era al scolii «Waldorf» si noi l-am preluat. Am scos autorizatie de demolare pentru cladirea construita acolo si nefinalizata, deci probabil se refera la alta zona din C.A. Rosetti. In ceea ce priveste calea de acces catre aeroport, iarasi este gresit. A fost o solicitare facuta de domnul consilier Gabriel Surdu intr-o interpelare, iar noi am construit pana la limita cu gardul aerogarii, restul urmand a fi facut de aeroport, pentru ca e in incinta lui", a aratat primarul Mihai Chirica.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img