Horoscopul tiganesc pentru luna octombrie. Moneda are mult de suferit, problemele in dragoste sunt tot mai mari

0
78

Horoscop lunar. Horoscop tiganesc octombrie 2019. Moneda are mult de suferit, problemele in dragoste sunt tot mai mari. Afla ce prezic astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop tiganesc octombrie – Zodia Pumnal(Berbec) 
Zodia Berbec o sa aiba norisori deasupra sectorului relatiilor. Se anunta vremuri grele in cuplu. Trebuie sa ai cat mai multa rabdare si sa te gandesti serios unde ai gresit. Pe plan profesional pare sa-ti mearga mai bine.

Horoscop tiganesc octombrie – Zodia Coroana(Taur)

Taurii vor avea o luna buna in linii mari, insa vor avea de luat cateva decizii importante pentru sufletul lor. Sanatatea va fi o problema destul de delicata pentru acesti nativi.

Horoscop tiganesc octombrie – Zodia Sfesnic(Gemeni)

Luna va fi destul de ambigua din toate punctele de vedere. Isi va da seama ca in viata nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste. Planurile pot fi facute in zadar.

Horoscop 23-29 septembrie. Ce va rezerva astrele pentru saptamana urmatoare

Horoscop tiganesc octombrie – Zodia Roata(Rac)

 Oamenii nascuti sub acest semn au determinarea de a face cat mai multi bani si de a aduna cat mai multa avere si de cele mai multe ori reusesc. Isi doresc sa munceasca doar pentru ei insisi si pot fi foarte incapatanati si orgoliosi. 

Horoscop tiganesc octombrie – Zodia Steaua(Leu)

Ce ai zice sa iei o pauza? pari putin prea solicitat de toate problemele aparrute in ultima perioada. Starile proaste apar de nicaieri din cauza oboselii. Un weekend la munte ti-ar prinde bine.

Horoscop tiganesc octombrie – Zodia Clopotul(Fecioara)

La locul de munca se ivesc tot mai multe proiecte noi, responsabilitati, cerinte, insa salariul nu se schimba. Asta va fi problema pe care mintea ta o sa o cantareasca luna viitoare. S-ar putea sa-ti schimbi locul de munca.

Horoscop tiganesc octombrie – Zodia Moneda(Balanta)

Balanta va suferi destul de mult in luna octombrie. Cu dragostea nu va sta bine deloc, ba chiar e posibil sa sufere o despartire neasteptata.

Horoscop tiganesc octombrie – Zodia Cutitul(Scorpion)

Este o luna plina de schimbari pentru zodia Scorpion. Familia o sa va sustina in tot ce aveti de gand sa modificati. Apare posibilitatea unui job intr-o alta tara iar acest lucru va face cu ochiul.

Horoscop tiganesc octombrie – Zodia Toporul(Sagetator)

In luna octombrie norocul este de partea acestei zodii. Indiferent de situasie si imprejurari o sa apara mereu o varianta ajutatoare. Sagetatorul o sa aiba o luna in care munceste putin si castiga mult.

Horoscop de toamna, cu Mihai Voropchievici. Taurii repara tot ce au gresit in trecut, Racii au parte de mult mister

Horoscop tiganesc octombrie – Zodia Potcoava(Capricorn)

Zodia Capricorn poate juca orice joc de noroc. Astrele s-au asezat in asa fel incat sa-i aduca venituri din locuri neasteptate. Cu toate acestea, nu exagera!

Horoscop tiganesc octombrie – Zodia Cupa(Varsator)

O luna dificila va fi si pentru Varsator in luna august. Are de facut alegeri cruciale si daca da gres, lucrurile se vor repara greu. Aceasta situatie poate sa apara la locul de munca, dar si in viata de cuplu.

Horoscop tiganesc octombrie – Zodia Capela(Pesti)

Pentru nativii zodiei Pesti lucrurile nu stau tocmai roz din punct de vedere amoros. Trebuie sa fie foarte atenti mai ales spre sfarsitul lunii. Apar semnele unei infidelitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.