Una dintre romancele care a vrut să o salveze pe Alexandra a fost desfigurată

0
57

Detalii cutremurătoare au ieşit la iveală în cazul Caracal

Una dintre româncele stabilite în Italia, care a făcut dezvăluiri despre locul în care Alexandra ar fi ţinută cu forţa, spune că a trecut prin chinuri de neimaginat, după ce ar fi fost snopită în bătaie de soţul albanez! Şi totul ar avea legătură cu fetele care au ajuns pe mâna lui Dincă.

„Uitaţi! Aşa arăt eu acum, pentru că am vrut să salvez o fată! M-a distrus pe viaţă”, a spus Alina, românca stabilită în Italia, care susţinea că ar fi stat faţă-n faţă cu Alexandra, într-un bar din peninsulă. După ce a dat informaţii preţioase din Napoli, care ar fi avut legătură cu Alexandra, tânăra povesteşte că şi-a văzut moartea cu ochii.

„Pe data de 5 octombrie pe via Nazionale, via Garibaldi numărul 13 am văzut-o. Era îmbrăcată într-o fustă, într-o fustă scurtă, să zicem. Avea o pereche de pantofi roşii. Un maiou un pic mai decoltat, avea părul strâns şi avea părul scurt, nu îl mai avea lung, cum îl are ea. Îl avea scurt, era machiată şi avea o gentuţă mică”, a povestit românca în urmă cu câteva săptămâni.

Cu aceste informaţii, echipa unei emisiuni de televiziune şi Mara Bănică au mers în Napoli. Acolo, ar fi trebuit să se întâlnească cu românca ce a furnizat informaţiile, dar aceasta nu a mai vrut să stea de vorbă cu Mara Bănică, din cauză că îi era frică de fostul soţ de origine albaneză, care a ameninţat-o cu moartea în caz că mai oferă detalii presei din România.

Cu toate acestea, echipa a mers la adresa barului din Napoli, indicat de Alina. Locul în care ea susţinea că ar fi văzut-o pe Alexandra. Însă, odată ajunşi acolo, cu toţii au avut o mare surpriză, asta pentru că barul a fost închis peste noapte. Ei bine, la câteva zile după această descoperire, Alina susţine că a fost snopită în bătaie de fostul soţ de origine albaneză, pentru că a dat… prea multe informaţii!

„Uitaţi aşa arăt eu acum, pentru că am vrut să salvez o fată care a fost dispărută! Eu am dat nişte informaţii şi la carabinieri şi în România şi uite ce mi-a făcut la mine în acasă. Proprietate privată. Fostul meu soţ. M-a distrus pe viaţă. M-a distrus. Mi-a luat şi copilul”, a spus românca din Italia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.