marți, 30 aprilie, 2024

Povestea incredibila a „pacientului zero” al pandemiei Covid-19: „Este ca si cum te trezesti dintr-un vis urat si apoi intri intr-un cosmar zi dupa zi”

Distribuie:

Publicat:

Maatje Benassi, o mamă a doi copii și rezervist în armata Statelor Unite ale Americii, se află în mijlocul unei conspirații incredibile. Femeia este acuzată pe nedrept de milioane de oameni că ar fi adus coronavirusul în China, țara care a întregistrat primele cazuri de COVID-19. Informațiile, care se răspândesc pe rețelele de socializare cu o viteză îngrijorătoare și sunt preluate cel mai mult de presa care aparține Partidului Comunist Chinez. Chiar dacă nu a fost confirmată pozitiv cu coronavirus sau să fi avut simptome, Benassi și soțul ei sunt viral rețelele de socializare din China.

Viețile lor s-au schimbat

Cuplul a povestit, într-un interviu, că adresa casei lor a fost publicată online și că, înainte să-și închidă conturile de pe rețelele de socializare, primiseră foarte multe mesaje de la cei care credeau conspirația.

„Este ca și cum te trezești dintr-un vis urât și apoi intri într-un coșmar zi după zi”, a declarat Maatje Benassi într-un interviu exclusiv pentru CNN Business.

Maajte și Matt lucrează la stat. Femeia este angajată la baza americană Fort Belvoir din statul Virginia, unde lucrează ca ofițer de securitate. Soțul ei, un ofițer retras din Forțele Aeriene, muncește la Forțele Aeriene din cadrul Pentagonului.

Este văzută ca un terorist

Deși sunt angajații guvernului SUA, cei doi trăiesc sentimente pe care și alții care au fost ținte ale hărțuirii. „Vreau ca toată lumea să se oprească din a mai hărțui, pentru că asta, pentru mine, este cyberbullying și a depășit controlul”, a spus Maajte, care se abținea să nu plângă. Matt a încercat să dezactiveze videoclipurile de pe YouTube și să prevină răspândirea lor. Soții au spus că au contactat un avocat, care le-a spus că nu se poate face prea mult, iar în ceea ce privește poliția

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img