Cetăţean francez la volan deşi nu avea acest drept

0
59

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

În data de 10 februarie a.c., în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, conducând un autoturism, înmatriculat în România, un cetățean francez, în vârstă de 38 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta pentru control permisul de conducere eliberat de către autorități, motivând faptul ca l-a uitat la domiciliul din Franța.

În urma verificărilor suplimentare efectuate de către polițistii de frontieră a rezultat faptul că cetățeanul francez are permisul de conducere suspendat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.