Modificarea Codului Fiscal bate pasul pe loc: ‘Cele mai bune soluții o să fie analizate în următoarele zile!’

0
42

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a convocat, luni, la Palatul Victoria, o serie de consultări privind măsurile fiscale propuse prin actul normativ pus în dezbatere pe site-ul Ministerului Finanţelor. Potrivit unui comunicat oficial al Executivului, în cadrul celor patru întâlniri au fost aduse la cunoştinţă situaţii cu care reprezentanţii mediului de afaceri, ai patronatelor, sindicatelor şi autorităţilor publice se confruntă şi au fost propuse o serie de recomandări pentru îmbunătăţirea propunerilor privind modificarea Codrului Fiscal. Executivul anunţă continuarea consultărilor, în următoarele zile, la nivel tehnic pentru a putea identifica cele mai bune soluţii de consolidare a cadrului de dezvoltare a economiei româneşti, pentru asigurarea unui mediu concurenţial adecvat şi a elimina inechităţile din sistemul fiscal.

”Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat, la Palatul Victoria, o serie de consultări privind măsurile fiscale propuse prin actul normativ pus în dezbatere pe site-ul Ministerului Finanţelor la data de 04 Iulie 2022. Proiectul de ordonanţă cuprinde soluţiile identificate de către arcul guvernamental în ultimele 6 luni, în baza unui dialog susţinut cu organismele internaţionale, dar şi cu reprezentanţii mediului de afaceri românesc”, se arată în comunicat.

Potrivit Guvernului, ”astăzi, în cadrul celor patru întâlniri au fost aduse la cunoştinţă situaţii cu care reprezentanţii mediului de afaceri, ai patronatelor, sindicatelor şi autorităţilor publice se confruntă şi au fost propuse o serie de recomandări pentru îmbunătăţirea propunerilor privind modificarea Codrului Fiscal”.

”Consultările vor continua, în următoarele zile, la nivel tehnic pentru a putea identifica cele mai bune soluţii de consolidare a cadrului de dezvoltare a economiei româneşti, pentru asigurarea unui mediu concurenţial adecvat şi a elimina inechităţile din sistemul fiscal”, se mai arată în comunicat.

Continuarea pe stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.