A reapărut Anca Boagiu și a fost instalată în CA-ul falimentarului TAROM cu o remunerație babană/ Alte numiri cu cântec și pe lângă proceduri

0
38

Anca Boagiu a fost numit de Ministerul Transporturilor pentru încă patru luni în Consiliul de Administrație al TAROM, funcție unde remunerația brută este de 12.500 de lei.

Mai precis, fosta titulară de la Ministerul Transporturilor, din perioada Guvernului Boc, a fost numită de conducerea acestei instituții în Consiliul de Administrație al TAROM, începând cu 27 octombrie, pentru patru luni, cu posibilitatea prelungirii, „pentru motive temeinice” până la 6 luni, relatează adevărul.

Este pentru a treia oară când Ministerul Transporturilor folosește această procedură, deja clasică în momentul în care este ocolită aplicarea OUG 109 privind guvernanța corporativă. Leafa pentru prezența în Consiliul de Administrație al TAROM este de 12.500 de lei, aceasta fiind suma brută pentru o lună în care membrii structurii trebuie să fie prezenți la minim o ședință.

Anul trecut, în perioada în care la Ministerul Finanțelor era Alexandru Nazare, Boagiu fusese numită în Consiliul de Administrație de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii SA – IFN (FNGCIMM SA – IFN)

Continuarea pe stiriepsurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.