Tragedie în comuna Costișa, Neamț: Tânără din Vaslui pierită în accident rutier, soțul adormit la volan – FOTO

0
333

Soțul adormit la volan, mașina s-a izbit de un podeț în județul Neamț; doi copii și tatăl transportați la spital

Astăzi, în jurul orei 04:00 dimineața, o tragică accidentare rutieră a avut loc în comuna Costișa din județul Neamț, soldată cu moartea unei tinere de 25 de ani din județul Vaslui. Evenimentul s-a produs în urma unei pierderi de control a autoturismului condus de soțul femeii decedate, în vârstă de 32 de ani, care a adormit la volan și a intrat în coliziune cu un podeț.

Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, tânăra a fost găsită fără semne vitale în mașină, în timp ce soțul ei și cei doi copii, cu vârstele de 2 și 6 ani, au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Inspectorul Ciofu Ramona de la IPJ Neamț a declarat: „În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.”

La fața locului au intervenit și echipele de salvare și pompieri de la Punctul de lucru Roznov și Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț. Trei persoane s-au autoevacuat din mașină, în timp ce tânăra de 25 de ani a rămas încarcerată și în stare de inconștiență până la sosirea pompierilor.

Căpitanul Irina Popa de la ISU Neamț a adăugat: „Pompierii au scos victima care din păcate nu prezenta semne vitale. Conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, ce prezenta politraumatisme, a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la UPU Piatra Neamț. Ceilalți doi pasageri, doi copii de 2 și 6 ani, au fost preluați de echipajul SMURD și transportați la UPU Piatra Neamț.”

Această tragedie cutremurătoare aduce în atenția publicului pericolul adormitului la volan și necesitatea respectării regulilor de siguranță în trafic pentru a preveni astfel de evenimente tragice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.