Culiță Sterp, gest incredibil înainte de Crăciun! A dus copiii dintr-un centru de plasament în mall, unde le-a făcut toate poftele: „O să fiu în fiecare an cu drag”

0
93

Culiță Sterp a avut un gest generos în preajma sărbătorilor, aducând bucurie mai multor copii dintr-un centru de plasament.

Cunoscut și iubit în țara noastră, Culiță Sterp s-a remarcat ca unul dintre artiștii apreciați, câștigându-și un număr impresionant de fani încă de la debutul său în lumina reflectoarelor. Prezent pe rețelele de socializare, artistul ține mereu la curent comunitatea sa de fani cu evenimentele din viața sa, împărtășind atât momentele plăcute, cât și cele mai puțin fericite.

Obișnuit să împărtășească momente din viața sa prin videoclipuri pe rețelele de socializare, Culiță Sterp a surprins recent pe pagina sa personală de Facebook cu un episod deosebit. În spiritul sărbătorilor, artistul și logodnica sa au adus bucurie unor copii dintr-un centru de plasament. Cu generozitate, au dus micuții la mall, unde le-au achiziționat haine și i-au invitat la o proiecție de film, bucuria reflectându-se pe chipurile lor adorabile.

Într-un gest plin de umanitate, Culiță a îndemnat și pe alții cu posibilități să facă același lucru, invitându-i să ofere copiilor motive de bucurie în preajma sărbătorilor.

„Astăzi ne asumăm rolul de Moș Crăciun sau Moș Nicolae. Îi ducem pe niște copii minunați la mall să le cumpărăm ceva și vă îndemnăm și pe voi, cei care aveți posibilitatea, să faceți la fel. Acești copii se află într-un centru de plasament din Turda. În această lună a cadourilor și a sărbătorilor, încurajăm orice formă de ajutor pentru acești copii și pentru toți cei care, acum, nu au alături un părinte. Pentru ei, familiile lor sunt acele doamne grijulii din centru”, a transmis Culiță Sterp într-un videoclip postat pe YouTube.

După experiența plină de emoții de la cinematograf, artistul a transmis mulțumiri călduroase celor care au urmărit întregul episod, subliniind că micuții au fost extrem de fericiți și recunoscători pentru surpriza oferită.

„Am terminat filmul. Vă mulțumim că ați fost alături de noi. Cei care doresc să susțină financiar acest centru, să îi ajute în diverse cheltuieli, pot să o facă. Îi vom lăsa cu informații de contact, iar copiii vor fi recunoscători. Cu drag și bucurie, voi fi alături de ei în fiecare an”, a adăugat Culiță Sterp la finalul videoclipului.

Copiii cărora Culiță Sterp le-a adus bucurie în prag de sărbători se află în Turda. În descrierea videoclipului, artistul a furnizat detalii despre modul în care aceștia pot primi sprijin și despre cum alte persoane pot contribui, oferind informații de contact relevante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.