Polițiștii rutieri au intervenit în haosul rutier de la Albița, fiind asistați de trupele SAS și Antitero: mai mulți camionagii au rămas fără permise – FOTO

0
132

Haosul a lovit astăzi ruta Husi-Albita, pe DN24B, unde sute de camioane așteaptă cu sufletul la gură să treacă de vamă pentru a ajunge în Republica Moldova sau în Ucraina. Situația a atins punctul de fierbere, blocând complet traficul și aducând cu sine un spectacol de neînțeles pentru participanții la trafic.

Cozi întinse pe kilometri întregi au paralizat Drumul Național, cu momentul culminant în care mai multe camioane și-au creat propriile reguli, încercând să treacă în contrasens și contribuind astfel la paralizia totală a circulației. Încercările disperate de a traversa haosul au dus la confruntări între șoferi, necesitând intervenția fermă a polițiștilor rutieri.

Polițiștii rutieri au luat măsuri drastice, aplicând sancțiuni și suspendând dreptul de a conduce unui număr semnificativ de șoferi care au ignorat regulile de circulație. În plus, în zona de conflict, trupele speciale de intervenție SAS de la Poliție și echipa Antitero de la Jandarmerie au intervenit prompt, contribuind la calmarea spiritele și la readucerea situației sub control. Eforturile combinate au dus la reluarea circulației, dar incidentul subliniază fragilitatea situației și necesitatea respectării regulilor de către toți participanții la trafic. Autoritățile reamintesc șoferilor importanța colaborării și respectării normelor pentru a preveni astfel de blocaje în viitor pe această rută vitală.

În fața acestui haos rutier de la Albița, se pune cu certitudine întrebarea: cine este responsabil pentru această situație și ce măsuri au fost luate pentru a preveni repetarea unui astfel de incident?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.