Gest extrem în această dimineață la Husi: O femeie a provocat un incendiu în apartament, chiar în prezența fiicei sale diagnosticată cu sindromul Down – FOTO

0
230

În această dimineață, echipa promptă de pompieri de la Secția Husi a reușit să salveze viețile a două femei, una în vârstă de 60 de ani și cealaltă, în vârstă de 32 de ani, diagnosticată cu sindromul Down. Intervenția lor a avut loc într-un bloc situat pe strada Calea Basarabiei.

Potrivit primelor informații, femeia de 60 de ani, locuitoare la parterul blocului, pare să fi provocat intenționat un incendiu în mijlocul sufrageriei sale. Cu un chibrit, aceasta a aprins mai multe materiale textile, declanșând astfel focul.

Echipajele de intervenție au acționat imediat, reușind să scoată cele două femei din locuință. Din păcate, ambele erau intoxicate cu fum și au fost transportate cu echipajul EPA Smurd la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” din Husi pentru îngrijiri medicale.

Incendiul a cauzat pagube materiale semnificative, însă datorită intervenției rapide, locuința a fost salvată de la distrugere totală. Autoritățile locale vor investiga acum cauzele exacte ale incidentului.

Politistii au demarat o ancheta in acest caz .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.