Succesul Clubului Cuong Dao Huși la Campionatul Național de Qwan Ki Do pentru Copii și Juniori din Botoșani – FOTO

0
1013

În perioada 23 și 24 martie 2024, a avut loc Campionatul Național de Qwan Ki Do pentru copii și juniori în Botoșani, eveniment ce a adunat 681 de sportivi din 29 de cluburi reprezentând 18 localități și 9 județe ale țării. Printre aceștia, Clubul Cuong Dao Huși și-a făcut prezența simțită cu un lot de 20 de sportivi, obținând rezultate notabile în cadrul competiției.

Cu o prezență activă în peisajul arte marțiale chino-vietnameze, Clubul Cuong Dao Huși, înființat în 2014 și afiliat atât la Federația Română de Arte Marțiale, cât și la Federația Română de Qwan Ki Do, a demonstrat încă o dată că este un competitor de temut în acest domeniu.

Sub îndrumarea instructorului său, Mindru Adrian, centura neagră 2 DAN, clubul a reușit să se remarce prin obținerea a 3 titluri de vicecampion și a 2 locuri 3 în cadrul competiției. Printre sportivii care s-au remarcat se numără Vasilache Maria, DACIU Mario și LEMNARU Luca, care au ocupat locul 2, precum și Busuioc Eduard și DUMITRIU Ștefan, clasându-se pe locul 3 în competiție.

Cu un palmares impresionant și cu peste 40 de membri activi, Clubul Cuong Dao Huși se bucură de recunoaștere în cadrul competițiilor locale și naționale, având în palmares numeroase titluri de campioni și vicecampioni la probe tehnice și de luptă.

Cu aceste rezultate promițătoare, Clubul Cuong Dao Huși transmite un mesaj clar de determinare și perseverență, pregătindu-se deja pentru următorul Campionat Național de probe de luptă, programat pentru 13 și 14 aprilie 2024. Ei sunt hotărâți să continue să își reprezinte cu mândrie clubul și să aducă noi succese în palmaresul lor impresionant.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.