Avocatul husean Catalin Tocu : Turneu de Fotbal „Profesor Mihai Balan” – O omagiere emoționantă adusă memoriei unui Om de Valoare – FOTO

0
943

În urma regretabilei pierderi a profesorului Mihai (Mișu) Balan, comunitatea fotbalistică din Huși se unește într-un gest memorabil de cinstire a unei vieți dedicate sportului și educației. Prieten, colaborator și mentor pentru mulți, profesorul Balan a fost o prezență marcantă în dezvoltarea tinerilor fotbaliști din cadrul A.C.S.M. Hușana 1968.

Pentru a perpetua memoria acestui om deosebit, Catalin Tocu, coordonatorul grupului de mici fotbaliști, a luat inițiativa unui gest plin de emoție și recunoștință: organizarea unui turneu de fotbal pentru copii, dedicat în totalitate memoriei profesorului Mihai Balan.

„Este un gest firesc pentru noi să îi aducem omagiu celui care a fost nu doar un antrenor, ci și un model de integritate și pasiune pentru sport”, a declarat Catalin Tocu. „Prin acest turneu, dorim să transmitem mai departe valorile și devotamentul de care profesorul Balan s-a înconjurat întotdeauna.”

Evenimentul, intitulat „Profesor Mihai Balan”, va deveni o tradiție în Huși, marcând nu doar contribuția sa la fotbalul local, ci și impactul său în educația și formarea tinerilor.

Despre Balan Mihai, s-a născut în Huși, într-o familie cu tradiție în învățământ și sport. Dotat cu un talent remarcabil pentru matematică și fotbal, profesorul Balan a fost nu doar un educator dedicat, ci și un model de generozitate și bunătate pentru cei din jur.

Cu o carieră bogată în educație și sport, profesorul Balan a lăsat o amprentă profundă în inimile celor pe care i-a inspirat și îndrumat. Prin organizarea acestui turneu de fotbal, comunitatea își exprimă recunoștința și respectul pentru o viață dedicată valorilor și pasiunii pentru sport. Este o ocazie de a onora memoria sa și de a celebra contribuția sa remarcabilă în formarea generațiilor viitoare de sportivi și oameni integri.

Turneul „Profesor Mihai Balan” va fi un moment de celebrare și comemorare, aducând împreună tineri fotbaliști într-o competiție plină de spirit sportiv și fair-play, în spiritul învățăturilor și devotamentului exemplar al celui care a fost profesorul Mihai Balan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.