Pompierii vasluieni s-au clasat pe locul II la turneul zonal al Cupei ASPR la minifotbal – FOTO

0
196

Miercuri, 15 mai, la baza sportivă „Dalsor” din municipiul Vaslui s-a încheiat faza zonală din cadrul competiției „Cupa ASPR” la minifotbal
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Podul Înalt” al judeţului Vaslui alături de colegii lor din cadrul altor cinci inspectorate pentru situații de urgență (Suceava, Iași, Bacău, Neamț și Botoșani)
au participat la faza zonală a campionatului de minifotbal ‘’Cupa ASPR’’, turneu care s-a desfășurat în municipiul reședință de județ.
Meciurile din această etapă a competiției au fost unele foarte disputate și nu au lipsit nici unele surprize.
În cele două zile cât a durat turneul zonal, pompierii din cele șase județe ale Moldovei au jucat 15 meciuri, rezultatele înregistrate fiind următoarele:
ISU IS – ISU NT
3:1
ISU BT – ISU BC
5:4
ISU VS – ISU SV
5:0
ISU IS – ISU BT
1:5
ISU BC – ISU VS
2:3
ISU NT – ISU SV
2:0
ISU BT – ISU NT
5:4
ISU VS – ISU IS
3:0
ISU SV – ISU BC
2:0
ISU BT – ISU VS
8:1
ISU IS – ISU SV
4:4 (2:1 după executarea loviturilor de departajare)
ISU NT – ISU BC
7:1
ISU VS – ISU NT
7:3
ISU SV – ISU BT
3:1
ISU BC – ISU IS
3:6
În urma acestor rezultate, clasamentul final arată altfel:
1. ISU BT 12
2. ISU VS 12
3. ISU IS 8
4. ISU SV 7
5. ISU NT 6
6. ISU BC 0
Cu același număr de puncte, dar departajate de rezultatul meciului direct, la turneul final al competiției „Cupa ASPR” merg echipele care reprezintă inspectoratele pentru situații de urgență din județele Botoșani și Vaslui. Turneul final al competiției se va desfășura în perioada 4-7 iunie a.c. și va reuni la start 16 echipe reprezentând tot atâtea inspectorate pentru situații de urgență.

Premiul pentru fair-play a fost acordat echipei ISU Suceava. Cel mai bun marcator și cel mai bun portar au fost desemnați dintre echipierii ISU Botoșani, aceștia fiind soldații Melinte Bogdan respectiv Condrea Gabriel.
Cel mai bun/tehnic jucător al turneului a fost desemnat soldatul Andrei Covăcel, component al echipei Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui.

Iată componența lotului antrenat de căpitanul Bucur Tiberiu:

Covăcel Andrei, Horciu Mircea, Buruiană Andrei; Berezeanu Ștefan, Panait Bogdan, Vicențiu Boicu, Vântu Florin, Maricel Stratulat, Bucur Tiberiu, Vieru Dragoș, Neagu George și Chiriac Andrei.

Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează anual, iar obiectivele principale ale acestei competiții sportive sunt promovarea modului sănătos de viață, dezvoltarea aptitudinilor fizice și a spiritului de echipă.

Felicitări tuturor pentru participare și spectacolul fotbalistic oferit pe teren!

Celor două echipe calificate mai departe le dorim mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.