Petru Pascal, candidat AUR Huși pentru funcția de Consilier Local: Un Apel la Curaj și Implicare – FOTO

0
603

Într-o perioadă decisivă pentru comunitatea noastră, candidatul AUR Huși pentru funcția de consilier local, Petru Pascal, transmite un mesaj puternic și mobilizator: „Când încetăm să fim curajoși, încetăm să ne mai trăim viața.”

Dragi prieteni,

Pe 9 iunie, ne aflăm într-un moment crucial al existenței noastre. Este momentul în care fiecare dintre noi poate influența direcția în care va merge comunitatea noastră, Huși. Știu că mulți dintre voi aveți rețineri și temeri în a ieși la vot, dar vreau să vă amintesc de ceva fundamental: frumusețea vieții începe în momentul în care decizi să fii tu însuți, fără frică, fără temeri, dar mai ales cu dorința clară de a face ceva pentru schimbare – pentru tine și familia ta, pentru comunitate.

Este ușor să rămânem în umbră, să privim de pe margine și să ne spunem că votul nostru nu contează. Dar adevărul este că lumea bună nu este a celor fricoși, ci a celor care vor și trec peste orice barieră, au curajul și răzbesc în a-și realiza obiectivele. Să ne dorim ceva nu este suficient; trebuie să acționăm. Dacă se dovedește că ce ne-am dorit NU s-a realizat, votul nostru nu a fost suficient, cel puțin nu ne vom uita în spate spunându-ne că ne-a fost frică să încercăm, să votăm.

Pentru orice realizare, primul pas este să nu ne fie frică. Lumea aceasta nu este a celor fricoși, ci a celor curajoși. Curajul este începutul biruinței. Fă azi ce alții nu fac, pentru a trăi mâine cum alții nu pot. Toate visele noastre pot deveni realitate dacă avem curajul de a le urma.

Gândiți-vă la această zi ca la o oportunitate unică de a vă face vocea auzită. De fiecare dată când ne lăsăm paralizați de frică, pierdem ocazia de a influența viitorul în care vom trăi. Nu lăsați pe nimeni să vă ia această putere. Ridicați-vă, ieșiți la vot și votați cu încredere pentru candidatul în care credeți. Nu există alegere greșită atunci când alegem să ne exprimăm. Alegerea greșită este să stăm deoparte și să lăsăm pe alții să decidă pentru noi.

Închei cu un îndemn sincer: Aveți curajul să faceți astăzi un pas către schimbare. Aveți curajul să visați și să acționați. Viitorul este al celor care au curajul de a-l modela. Fiți voi acei oameni. Fiți curajoși. Votați AUR!

Cu respect și speranță,

Petru Pascal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.