Care sunt cadourile la care te poți aștepta din partea unui site de pariuri cu ocazia zilei tale de naștere?

0
265

Pariurile sportive au o instorie îndelungată, primele mențiuni datând din anul 800 i.Hr, din timpul Jocurilor Olimpice. Ulterior, după lupte și întrecerile cu care, oamenii au început să parieze pe cursele hipice, ca mai apoi, pe măsură ce sporturile s-au diversificat, mai toate au ajuns să fie subiect de pariuri. Din 1995, pariorii puteau paria și în mediul online, nu doar la agențiile terestre de pariuri, iar după 2000, aceștia aveau la dispoziție în ofertă și pariuri pe esports și pariuri virtuale.

În 2024, conform Statista, unul dintre cele mai mari servicii de statistică, sectorul pariurilor sportive online a atins o valoare de 45.94 miliarde de dolari, iar previziunile pentru următorii cinci ani indică o creștere de până la 65.68 miliarde de dolari. La nivel global, pariurile pe sporturi reprezintă una dintre hobby-urile preferate ale unui număr de peste 176 de milioane de persoane.

35% dintre cei care pariază sunt atrași de provocările oferite de casele de pariuri, iar 33% cred că datorită pariurilor sportul este mai interesant. Aproximativ 48% dintre cei care pariază sunt interesați de posibilitățile de câștig oferite de pariurile sportive. De aceea, operatorii din acest domeniu caută mereu noi modalități de a le stimula interesul, iar una dintre aceste modalități este reprezentată de bonusuri.

Care sunt cele mai apreciate categorii de bonusuri pe care le poate obține un parior sportiv?

Agențiile online dispun de un portofoliu vast de bonificațîi pentru pariori. Printre acestea se numără bonusul de bun venit, pariurile gratuite, pariurile fără risc, cotele mărite, bonusul de recomandare și altele. Bonusul aniversar constituie o categorie aparte, pentru că este o bonificație individualizată, așa cum este oferta de bonus aniversar Betano, care se adresează unui singur parior.

Din aceeași categorie fac parte și bonusurile exclusive, acordate în baza activitățîi pariorului, precum și bonusurile cashback, care se calculează în funcție de valoarea pariurilor jucate și a sumelor pierdute de jucător. Pe lista bonificațiilor disponibile la operatorii de pariuri sportive online se mai numără și bonusul de reîncărcare și bonusurile acumulator. În plus, unele case de pariuri dispun și de programe de fidelitate, care le oferă și alte recompense pariorilor.

De exemplu, pariorii beneficiază de limite mărite la retragerea fondurilor sau de manager personal de cont. De asemenea, beneficiază și de bonusuri extra sportive, așa cum sunt bilete la evenimente sportive, de articole sportive de îmbrăcăminte și alte produse legate de sport. Dat fiind faptul că bonusurile reprezintă un instrument de marketing foarte puternic, agențiile din sectorul jocurilor de noroc au parte de un număr mare de pariori care sunt atrași de acestea.

Ce fel de recompense pot primi pariorii de ziua lor din partea operatorilor de pariuri?

Bonusul aniversar se dovedește un instrument de marketing favorabil operatorilor pentru că, acesta se acordă doar jucătorilor cu identitate verificată. Astfel, agențiile de pariuri sunt avantajate pentru că pariorul își va confirma identitatea, ceea ce îi garantează operatorului că este vorba despre o persoană care acceptă politicajocului responsabil. Totodată, operatorul, prin intermediul bonusului, îl va cointeresa pe parior să joace.

În general, ofertele aniversare de bonus înseamnă pariuri gratuite sau pariuri fără riscuri pentru jucătorul aniversat. De asemenea, se pot acorda bonusuri cash, precum și alte tipuri de beneficii, așa cum sunt cotele mărite pentru anumite evenimente. În cazul pariorilor din categoria VIP, care pariază pe sume mari și care reprezintă o categorie specială, agențiile le oferă și alte recompense. Astfel, aceștia pot primi invitații  și bilete VIP la meciuri internaționale sau diverse articole sportive.

Cum poți obține un bonus aniversar din partea unei case de pariuri online?

Bonusul aniversar este o bonificație individuală, care se acordă doar titularului unui cont de pariuri. Acesta trebuie să-și verifice identitatea prin furnizarea unui act justitificativ (carte de identitate, pașaport, permis de reședință, permis auto). Bonificația se oferă la data aniversării și este, de cele mai multe ori, un bonus fără depunere, care constă în sume cash, pariuri gratuite sau fără riscuri ori alte tipuri de beneficii.

Chiar dacă este un bonus fără depozit, acesta trebuie rulat respectându-se cerințele indicate de operator. Rare sunt cazurile în care bonusul aniversar este o bonificație fără rulaj, pentru că interesul caselor de pariuri este ca pariorul să folosească bonusul primit, nu să-l poată încasa instant. Indiferent de recompensa aniversară primită, aceasta constituie un avantaj pentru pariori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.