Rușinat de cum era îmbrăcat, Marius n-a participat la serbarea fetiței lui. A așteptat pe hol cu privirea în pământ

0
13299

O poveste tristă face înconjurul internetului în aceste zile, având în centru un bărbat cu cinci copii. Marius și-a adus fetița la serbare, însă nu a intrat în sală, fiind rușinat de modul în care era îmbrăcat. Iată povestea bărbatului îmbrăcat modest!

Un tată n-a intrat la serbare din cauza ținutei

Un bărbat a povestit pe Facebook cum a mers la serbarea fiului său și a observat că tatăl unei fetițe, deși prezent, a preferat să privească serbarea de pe hol. Pesemne, acesta s-a rușinat de modul în care era îmbrăcat și a rămas pe hol pentru a nu-și face fiica de rușine.

„Am participat la serbarea de Crăciun a piciului meu (nu mai este pici, are aproape 14 ani) la Școala Specială nr. 5. Startul serbării a întârziat deoarece o așteptam pe Nicoleta… A sosit într-un târziu alături de tatăl ei, un om simplu, slab și îmbrăcat în costum de lucrător la ADP Sct. 3… Omul s-a învoit probabil de la muncă câteva ore să fie alături de fiica sa… Nu a intrat în sala de clasă, rușinat probabil de cum este îmbrăcat și a rămas pe hol…”, a povestit bărbatul pe Facebook.

Are 5 copii și urmează să fie operat

Necazurile nu se opresc aici pentru tatăl fetiței. În conversația avută cu celălalt bărbat, acesta a menționat că a suferit un accident și că în urma acestuia a rămas cu o mână afectată, pe care va fi nevoit s-o amputeze.

„Are cinci copii acasă, Nicoleta fiind o fată cu probleme locomotorii și mentale. Mi-a spus că are nouă pareze și merge foarte greu. El urmează să-și piardă mâna stângă, de la cot în jos, din cauza unui accident care i-a secționat tendoanele. Mișcă doar două degete și așa face curat pe stradă. Îmi explica cum ține mătura. Nu știu ce fel de accident a suferit, dar spune că deja are cangrenă și în scurt timp va merge să o amputeze. Soția lui nu muncește și are grijă de copii și de fiica cu nevoi speciale. Are 30 de ani de vechime în munca pe stradă și un salariu de doar 1.500 lei pe lună în mână. Speră la o mărire. Mi-a recunoscut că are zile în care nu mănâncă nimic, ca să poată hrăni copiii… Nu mințea, este foarte slab. Pe 23 este ziua lui de naștere… și spunea că de Crăciun nu are mai nimic de pus pe masă”, a continuat bărbatul povestea.

Nu cere ajutorul nimănui și-și duce traiul de pe o zi pe alta

Cu toate că are mari greutăți financiare, Marius nu cere ajutorul nimănui. „Eu mă plâng de problemele prin care trec în perioada asta, dar Dumnezeu mi-a arătat că sunt oameni mult mai necăjiți decât mine… Știu, sunt și alți oameni poate mult mai nevoiași decât Marius (așa îl cheamă), dar el mi-a ieșit în cale, iar eu o să-l ajut. Vă urez sărbători fericite… P.S. Am uitat să spun că stă cu chirie… 1.000 lei pe lună chiria, și 1.000 dările…”, a continuat el.

Postarea de pe Facebook care povestea cazul lui Marius

Postarea de mai jos spune povestea lui Marius și are atașate și datele lui de contact. În secțiunea de comentarii, puteți găsi numărul lui de telefon, dar și adresa.

Este o poveste care scoate în evidență dificultățile prin care trec unii oameni și ne amintește de importanța empatiei și solidarității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.