Heylux Studio creeaza experiente de neuitat (P)

0
31

Heylux Studio- cel mai bun studio din Iasi a devenit un studio cunoscut datorita implicarii pentru excelenta si inovatie. In spatele succesului remarcabil, se afla multe ore de munca, o echipa dedicata, strategii testate si aplicate si multa motivatie..totul pentru a duce catre un rezultat pozitiv si realizabil pentru modele.

Astfel Heylux Studio le ofera sansa modelelor sa se dezvolte pe plan personal dar si profesional, oferindu-le avantaje de nerefuzat:

1.Comisioane mari: Heylux Studio ofera cele mai atragatoare comisioane de pe piata videochat Suceava, unde modelele pot alege intre un comision de 60% sau 70% in primele 5 luni de colaborare, ca ulterior sa primeasca comision de pana la 70%.

  1. Makeup gratuit: Heylux Studio mentine standarele ridicate in ceea ce priveste investitita in imaginea modelelor, de aceea modelele din cadrul studioului beneficiaza de makeup gratuit la fiecare inceput de tura dar si la sedinte foto. Heylux Studio este de parere ca intodeauna prima impresie  mereu conteaza pentru membri, de aceea studioul se asigura ca membrii vor fi eclipsati de frumusetea modelelor iar imaginea impregnanta va ramane constant in memoria membrilor.
  2. Cursuri de limba engleza: Modelele din cadrul studioului au posibilitatea de a se imbunatati constant optand pentru cursurile de limba engleza oferite in cadrul studioului. Astfel modelele se pot dezvolta si in acelasi timp pot dezbate noi subiecte cu membrii intr-un mod cat mai usor si mai inedit.
  3. Sedinte foto gratuite: Heylux Studio le pune modelelor la dispozitie o echipa de fotografe si videografe profesioniste care surprind modelele in cele mai profesionale si spectaculoase poze. Heylux Studio este apreciat de asemenea pentru continutul de calitate postat pe conturile modelelor care le ajuta sa atraga fani noi si de asemenea incasari mai mari. Periodic, Heylux Studio organizeaza vacante in cele mai exclusiviste locatii pentru ca modelele sa fie suprinse in cele mai frumoase view-uri ( tr: priveliste).
  4. Training constant: Heylux Studio este recunoscut in industria videochatului avand cel mai calitativ training oferit modelelor la inceput de drum. Modelele au parte de suport constant din partea echipei de traineri, traineri ce au fost “ instruiti” in cele mai mari sedii din Praga si Budapesta. Rolul trainerilor este acela de a sprijini modelele pe tot parcursul colaborarii, stabilind cu aceastea intalniri 1 la 1, trainer- model, unde se discuta contract pe statisticile oferite din partea site-ului, si unde acestea pot stabili noi obiective ce urmeaza sa fie atinse de catre modele.

Cand mentionam Heylux Studio spunem defapt, implicare si dedicare. Aceste doua valori ale studioului l-au facut sa reziste timp de 13 ani pe piata, venind constant cu noi update si oferte de nerefuzat pentru modele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.